English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vålerenga - Rosenborg 2-3
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2018, 21:57

Issam Jebali sørget for enorm jubel på overtid.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg skulle egentlig ikke være der
- Det gjør oss stolte
Bilder fra Vålerenga - Rosenborg


OSLO (rbkweb.no): - Jeg tenker alltid at jeg kommer til å få én sjanse. Man kan si at jeg var heldig, men det er det jeg er god til: Får jeg én sjanse, så må jeg sette den i mål, slo Jebali fast.

Etter 95 minutter slo Anders Trondsen corner fra høyre. Ballen gikk i høy bue mot bakre stolpe. Der fikk Jebali på magisk vis skutt i mål på hel volley med høyrefoten!

- Det var en fin corner fra Trondsen. Jeg leste ballbanen og tenkte at ballen kom til å komme der. Jeg tok sjansen, blunket helten, som forrige søndag fikk sin landslagsdebut for Tunisia.

Det seine seiersmålet var konfekten på en grå og regntung kveld, der stadig fyrverkeri på bortetribunen var det mest fargerike innslaget fra Trøndelag.

Vålerenga var nemlig flinke til å ødelegge for RBK i det første møtet på ett år gamle Intility arena på Valle Hovin. Samtidig var hjemmelaget farlige framover: Bård Finne skjøt stang ut fra skrått hold, før Sam Johnson noen minutter senere lyktes med å skru ballen forbi både Vegar Eggen Hedenstad og André Hansen og i mål via lengste stolpe.

Rett før pause bokset Adam Larsen Kwarasey en Trondsen-corner rett til Jonathan Levi. Svensken skjøt via Finne og i fin bue forbi den gamle Rosenborg-keeperen.

Fem minutter ut i 2. omgang var snuoperasjonen fullført: I duell med Anders Konradsen, som var tilbake på laget etter hvile mot Haugesund, headet Enar Jääger en corner fra Hedenstad i eget mål.

Vålerenga slo raskt tilbake: Hansen brukte føttene til å avverge et lavt skudd fra Chidera Ejuke, før Amin Nouri skjøt returen hardt i mål. Et nytt forsøk fra Ejuke spratt etterpå like utenfor.

Rosenborg fikk etter hvert litt mer kontroll og begynte å nærme seg et vinnermål: Vålerenga måtte anstrenge seg for å rydde vekk ei heading fra Even Hovland, før innbytteren Yann-Erik de Lanlay stupheadet et innlegg fra Birger Meling stang ut.

Samtidig måtte Hansen ut i full strekk for å redde et billig frispark fra Samuel Fridjonsson etter 91 minutter.

- Som du så i dag, er det ingen enkle kamper. Vålerenga spilte veldig bra og attraktiv fotball. Det er ikke langt fra å tape til å vinne kampen. Du får ingenting gratis; du må fortjene det. Til slutt fortjente vi trolig å vinne, oppsummerte Rini Coolen.

Brann vant i Haugesund i går kveld og er fortsatt bare to poeng bak. Mye tyder på at møtet i Bergen 28. oktober kan bli svært avgjørende for seriemesterskapet.

Kampfakta

Vålerenga2-3ROSENBORG
Sam Johnson 36
Amin Nouri 58
Jonathan Levi 45
Sjølmål (Enar Jääger) 50
Issam Jebali 90

Søndag 16. september 2018 20:00
Eliteserien, Intility arena, Oslo
14 740 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Anders Konradsen, Mike Jensen, Anders Trondsen - Jonathan Levi (Yann-Erik de Lanlay 72), Alexander Søderlund (Matthias Vilhjalmsson 86), Issam Jebali

Gult kort RBK: Birger Meling og Issam Jebali

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Marius Lundemo og Djordje Denic


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vålerenga - Rosenborg 2-3» i forumet! Diskutér «Vålerenga - Rosenborg 2-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb