English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg skulle egentlig ikke være der
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2018, 23:26

Issam Jebali avgjorde mot Vålerenga med et herlig volleyspark på corner.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

OSLO (rbkweb.no): - Jeg kunne ikke ha fått en bedre sjanse: Det var 95. minutt, og jeg kunne score mål og avgjøre kampen. Det var tre så viktige poeng for oss, smiler Jebali.

- Fortell om situasjonen!

- Det var corner, og jeg skulle egentlig ikke være der. Det var en fin corner fra Trondsen. Jeg leste ballbanen og tenkte at ballen kom til å komme der. Jeg tok sjansen.

- Jeg hadde ikke hatt noen sjanser tidligere i kampen. Det var tett og jevnt. Det var vanskelig å få rom, fordi motstanderne kjenner meg. De prøver å stenge av venstresida vår, så det har vært vanskelig å komme til sjanser de siste kampene.

- Men jeg tenker alltid at jeg kommer til å få én sjanse. Man kan si at jeg var heldig, men det er det jeg er god til: Får jeg én sjanse, så må jeg sette den i mål.

- Hvordan var det å feire med supporterne bak målet?

- Det var fantastisk! Da jeg kom på banen, var jeg litt overrasket fordi det føltes som om vi var i Trondheim. Målet var en gave til dem. Fordi de støttet oss i 90 minutter og hadde reist langt - over 500 km. Det var så mange fans!

- Det er et bevis på at vi er en stor klubb, at vi har supportere over alt. Jeg hørte at det også var mange fans fra Oslo her i kveld. Det var viktig for meg at de fikk det målet, sånn at de fortsetter å glede seg og hadde en flott kveld!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Dermed leder dere fortsatt serien.

- Ja, og det er målsettinga vår. Det var tre veldig viktige poeng. Rosenborg er en stor klubb, som leverer spillere til landslag. De siste to ukene før kampene har vi ikke trent sammen, og jeg hadde sjøl en lang, lang flyreise, som sleit på kroppen.

- Men i hodet visste jeg at vi måtte vinne kampen. Det var veldig viktig etter at Brann vant. Det viktigste i dag var likevel å kunne reise til kampen mot Celtic med en god følelse i hjertet.

- Vi er en stor klubb med gode spillere, men noen ganger er ikke kampene 100 prosent. Eliteserien er tøff, og vi kan ikke være på topp i 30 kamper. Men vi lover å forsøke å vinne alle. Det er det viktigste.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg skulle egentlig ikke være der» i forumet! Diskutér «- Jeg skulle egentlig ikke være der» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb