English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det gjør oss stolte
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2018, 23:03

Rini Coolen stolte på at Rosenborg sakte, men sikkert skulle få bedre kontroll over kampen mot Vålerenga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

OSLO (rbkweb.no): - Det var tøft. Vi visste det på forhånd, fordi det er to lag som spiller ganske offensiv fotball. Begge lagene hadde sjøltillit fra de siste kampene, innleder Coolen.

- Det var en veldig åpen kamp. Kanskje hadde det vært rettferdig med uavgjort, men på slutten følte du at begge lagene hadde mulighet til å vinne kampen. Vi hadde et par sjanser - spesielt den siste fra Yanni på ei fantastisk kontring. De hadde også noen sjanser, derilbant et frispark.

- Til slutt får vi et fantastisk mål. Jebali ordnet det. Det var ikke den beste kampen vi har sett av ham, men likevel kan han gjøre noe magisk. Det var derfor vi beholdte ham på banen.

- Hva vil du si om seiersmålet?

- For å score et sånt mål, må du ha rett teknikk - spesielt i det siste minuttet av kampen. Det er en fantastisk lettelse rett foran våre supportere. Det var fantastisk for dem å kunne feire. Det gjør oss stolte.

- Vi er naturligvis fornøyde med tre poeng. Å score tre mål i en bortekamp er veldig bra. Og jeg tror publikum var fornøyd med å få se en fin fotballkamp. Det var ikke fantastisk, men trolig spennende å se på med mange mål.

- Hvorfor sleit dere litt defensivt?

- Det hadde litt å gjøre med hvordan midtstopperne måtte forsvare seg mot spissen og vingene som kom innover. Også nummer 16 på midtbanen spilte veldig nær våre midtstoppere.

- I stedet for å plassere en mann på ham, prøvde vi å stanse ham med våre defensive midtbanespillere, slik at vi kunne spille med samme fasong og utnytte Mike foran. Gjennom våre egne overganger fikk vi mer kontroll på kampen.

- Vi tok en sjanse, og det var litt vanskelig for forsvarerne. Men vi fikk en fordel av det.

- Dere fikk dermed den starten dere ønsket etter landskampspausen.

- Ja, vi måtte vinne kampen fordi det brakte oss tilbake på rett spor og ga oss sjøltillit. Vi har gjort det bra de siste månedene, men vi er nødt til å vinne våre egne kamper.

- Som du så i dag, er det ingen enkle kamper. Vålerenga spilte veldig bra og attraktiv fotball. Det er ikke langt fra å tape til å vinne kampen. Du får ingenting gratis; du må fortjene det. Til slutt fortjente vi trolig å vinne.

- Ikke minst en fin følelse å ta med til Skottland?

- Ja, det beviser at om du beholder formasjonen, tror på det du gjør og arbeider hardt, så får du resultat. Vi har ikke kontroll hele kampen, men vi tar den tilbake så snart som mulig. Vi gjorde det i både 1. og 2. omgang, og det er et kompliment til spillerne.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det gjør oss stolte» i forumet! Diskutér «- Det gjør oss stolte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb