English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vurderer de Lanlay mot Vålerenga
Skrevet av Thomas Myren, 15. september 2018, 13:21

Yann-Erik de Lanlay er høyaktuell for å starte for første gang på tre måneder.

VS.


- Vi vet at Yanni kan bidra i kampen, sjøl om han trolig ikke er klar for 90 minutter, uttaler Rini Coolen til rbkweb.no.

De Lanlay var endelig tilbake mot Haugesund som innbytter etter to langvarige lyskeskader. I forkant var kampen i Tromsø 11. juni hans eneste opptreden siden den første skaden mot Lillestrøm 16. mai.

Nå mener Rosenborg altså at vingen kan starte igjen.

- Jeg skal ha en prat med ham nå etter treninga, men svaret mitt er "ja": Han er klar for å starte. Om vi starter med ham eller sender ham utpå fra benken, er noe som vi skal snakke videre om i dag, kommenterer treneren.

- Han er i troppen, og det er det viktigste. Vi har jobbet veldig godt med ham de siste ukene og månedene for å forberede ham. Vi tok ingen risiko da han trente seg opp etter skaden, og han har kommet enda lenger nå.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg har bruk for de Lanlay fordi at Pål André Helland fortsatt ute etter leggskaden mot Strømsgodset, samtidig som at Jonathan Levi bare så vidt har trent med lagkameratene etter U21-landskampene mot Ungarn og Tyrkia.

- Levi kom først tilbake på trening i dag. Han hadde et annet program i går. Han hadde senere kamp enn resten (på tirsdag), så han fikk være hjemme hos familien og komme tilbake én dag senere. Han trengte den dagen til restitusjon.

- Men han er frisk. Om nødvendig kan vi bruke ham fra start.

- Det handler om totalpakken. Begge er tilgjengelige, men trolig er ingen av dem klare for 90 minutter.

På midtbanen ser Anders Konradsen ut til å være tilbake etter hvile mot Haugesund. Det betyr i så fall at Djordje Denic blir vraket.

Alexander Søderlund fortsetter som spissvikar i fraværet til strekkskadde Nicklas Bendtner.

- Det var godt for oss at vi hadde en pause, fordi det hadde vært så mange kamper på rekke og rad den siste måneden. Samtidig ser vi fram til å begynne på igjen. Vi har trent veldig bra denne uka. Vi er godt forberedte til i morgen, lover Coolen.

- Hva tenker du om kampen mot Vålerenga?

- Målet vårt er å vinne serien. Skal du vinne serien, må du vinne kamper. I slike kamper er vi favoritter. Vi ønsker å vinne med ordentlig fotball, men det viktigste er å vinne slike kamper - spesielt borte.

- Det blir en fin kamp fordi omgivelsene er fine med fullt stadion og mye folk. Det er to lag som prøver å spille offensiv fotball, og begge lagene gjør det bra for tida.

- Så jeg ser fram til en flott fotballkamp. Tilskuerne som kommer for å se kampen, blir de store vinnerne. Det beste laget vinner, og forhåpentligvis er det oss!

- Er det en mental fordel å spille dagen etter Brann, som møter Haugesund i kveld?

- Jeg er ikke sikker. Det kan være det, fordi du vet naturligvis resultatet til konkurrenten. Men på dette tidspunktet av sesongen tror jeg ikke at det er lurt å se så mye på det. For det er mange, lange uker igjen til vi møter hverandre. Og avgjørelsen faller dessuten trolig først etter den kampen.

- Jeg tror at vi bør se på oss sjøl. Vi må vinne våre egne kamper og ikke se så mye på konkurrenten.

Avspark i Oslo er klokka 20. TVNorge viser kampen.

Trolig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Anders Konradsen - Anders Trondsen
Mike Jensen

Yann-Erik de Lanlay - Alexander Søderlund - Issam Jebali


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vurderer de Lanlay mot Vålerenga» i forumet! Diskutér «Vurderer de Lanlay mot Vålerenga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb