English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå er jeg klar til virkelig å gi jernet
Skrevet av Thomas Karlsen, 12. september 2018, 07:33

Alexander Søderlund har fått spille mye etter at Rini Coolen tok over Rosenborg, men han har likevel følt seg rusten. Nå satser spissen på at to uker kampfri skal gi overskudd mot Vålerenga.- Jeg er ikke helt fornøyd med perioden som har vært, men det er bare å brette opp ermene, så kommer målene. Det var nære på sist, så jeg regner med at det kommer til helga mot Vålerenga, kommenterer Søderlund til rbkweb.no.

Haugalendingen er toppscorer i Rosenborg med ti mål totalt og seks i serien til tross for at han i første halvdel av sesongen var mest innbytter.

Akutt mangel på vinger gjorde at Nicklas Bendtner igjen ble vikar på venstresida i angrepsrekka i begynnelsen av august. Det ga plass til Søderlund som midtspiss.

Etter å ha vært vraket i dobbeltoppgjøret mot Shkendija og mot Strømsgodset, var Søderlund tilbake mot Haugesund i fraværet til Bendtner, som ikke har rukket å bli kvitt lårstrekken mellom slagene.

Dermed får konkurrenten sjansen på ny i Oslo på søndag - mot klubben som ønsket å kjøpe ham i august. Håpet er at det skal løsne foran mål igjen: Nettkjenninga mot Cork er hans eneste siden cupkampen mot Odd i mai.

- Jeg gleder meg skikkelig til å spille fotball. Å vinne med kompisene er det kjekkeste jeg vet! smiler Søderlund.

- Hva syns du om din egen sesong?

- Litt merkelig sesong egentlig. Jeg kom tilbake (fra St. Etienne), var i kjempegod form og kjørte på. Jeg fikk en liten dupp på sommeren, da jeg ble veldig sliten. Men jeg tror at energien er tilbake nå.

- Fra nå av og ut kommer de viktigste kampene. Og nå er jeg klar til virkelig å gi jernet. Jeg gleder meg veldig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva tenker du om konkurransen med Bendtner utover høsten?

- Han er en god spiller, så det er klart at det ikke er så lett. Men alt er mulig. Det handler om hardt arbeid og om å vise seg fram. Man skal få det til til slutt!

- Dere leder serien, er i europaligaen og skal spille kvartfinale i cupen.

- Vi er akkurat der vi vil være. Nå slipper vi å jage Brann. De får heller jage oss. Det er den posisjonen som vi trives best i.

- Vi er veldig komfortable med hva vi har gjort til nå. Vi har ikke spilt så bra som vi har ønsket, men vi er likevel med på alle fronter og ligger først på tabellen. Det er strålende!

- Vålerenga er et lag det skal være mulig å slå.

- Vi skal slå alle lag i denne serien! Det blir spennende å komme seg på Intility arena. Der har jeg aldri spilt før, så det gleder jeg meg til. Også hører jeg rykter om at det nesten skal være utsolgt òg.

- Det blir veldig spennende. Det er noe vi gleder oss skikkelig til. Vålerenga er en av de største klubbene i Norge - eller de skal i hvert fall være det, sjøl om det ikke har vært slik resultatmessig de siste årene.

- Det er kjekt å møte Vålerenga. Det er alltid kok på tribunene og god stemning. Så det gleder vi oss til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå er jeg klar til virkelig å gi jernet» i forumet! Diskutér «- Nå er jeg klar til virkelig å gi jernet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb