English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Stabæk 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2018, 19:54

RBK utnyttet ikke muligheten til å ta over serieledelsen.

- Ballen sklir av litt
- Du ønsker å beholde kontrollen på kampen
- Jeg får utviklet meg med ham som trener


Brann er imidlertid nå bare ett poeng foran etter å ha tapt hele 1-5 i Molde.

- Ja, det er store muligheter. Men Stabæk er et lag som man skal slå hjemme. Vi gjør ikke noen god kamp, så det er litt surt, sa Marius Lundemo til rbkweb.no.

Anders Trondsen ble hvilt og Birger Meling skjøvet fram på midtbanen. Alex Gersbach fikk starte sin første kamp etter utleieperioden i Lens. Ellers stilte RBK likt som i Cork på torsdag. Muligens hadde noen av spillerne både litt slitne hoder og føtter.

- Man merker nok litt, men man kan gjøre bedre matcher selv om man er litt tung. Det skal ikke være noen unnskyldning, syntes Lundemo.

Alexander Søderlund var tidlig nær ledelse, da han vant duellen med debutantkeeper Marcus Sandberg på et innlegg. Tåtuppen gikk imidlertid på merkeligvis over tverrligger. Jonathan Levi skulle trolig hatt straffespark, da Hugo Vetlesen tok krokfot helt i hjørnet av 16-meteren.

André Hansen fikk uvanlig mye å gjøre på hjemmebane. Han reddet med magen, da Franck Boli plutselig kom alene på innlegg. Etterpå fikk sisteskansen avverget en høy ball, som skapte kaos foran mål.

Boli fortsatte etter pause: En løpsduell med både Even Hovland og Tore Reginiussen endte med at Stabæk-spissen kippet rett i fanget på Hansen.

Levi rakk å lobbe over mål, før Moussa Njie altfor enkelt rundet Vegar Eggen Hedenstad. Boli løftet det lave innlegget rett opp i nærmeste kryss.

- Vi gjør mye enkle feil og får mye dumme brudd. Og det er dumt når de bare ligger og venter på kontra. Vi sleit med å demme opp. De fikk veldig store sjanser, konstaterte Lundemo.

Rini Coolen tok umiddelbart grep: Gersbach ble tatt av, Meling satt på back og Erik Botheim sendt på banen.

- Jeg syns vi hevet oss. Vi fikk tilbake kontrollen og hadde ganske god balanse, kommenterte treneren.

Marius Lundemo utlignet tidlig etter at han sjøl skaffet et frispark på midtbanen. Hedenstad fant Reginiussen, som kastet seg fram og fikk sendt ballen tilbake foran mål.

- Det ser ut som om ballen skal gå ut, over dødlinja. Plutselig ser jeg den når den er rett foran foten min. Det ser litt rart ut når jeg snubler den inn, men jeg klarte heldigvis å få den inn, smilte Lundemo.

Etter 68 minutter var han dessuten nær ledelse, men headinga på et nytt frispark fra Hedenstad ble stanset av Tobias Børkeeiet på streken.

- Jeg treffer ballen nok til at den går på mål, men den sklir av litt. Det er litt uflaks at den treffer den ene som står der. Det er egentlig godt gjort av ham å få den ut, hevdet Lundemo.

Dessverre greide ikke RBK å følge opp. Det ble mest stillingskrig, der Stabæk var nærmest mål. Blant annet måtte Hansen bruke foten for å hindre mål fra Ola Brynhildsen.

På overtid skapte Nicklas Bendtner to halvsjanser: Sandberg valgte å kaste seg fram i Supermann-stil for å bokse unna en stuss fra dansken, som fulgte opp med heading i høy bue forbi bakre stolpe.

- Vi kommer i en del gode posisjoner, men det blir slurv med avslutningen eller den siste pasningen. I siste halvdel av 2. omgang blir vi også statiske. Vi sliter med å få spilt framover og med å finne hverandre, oppsummerte Lundemo.

PS! Issam Jebali fikk ikke arbeidstillatelse i tide etter kjøpet fra Elfsborg.

PPS! Anders Konradsen (kne), Pål André Helland (hofte/lår), Yann-Erik de Lanlay (lyske) var fortsatt uaktuelle i tillegg til langtidsskadde Samuel Adegbenro.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Stabæk
Marius Lundemo 59Franck Boli 52

Søndag 12. august 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
14 046 tilskuere og vist på Max

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Alex Gersbach (Erik Botheim 56) - Marius Lundemo, Mike Jensen, Birger Meling - Jonathan Levi, Alexander Søderlund (Matthias Vilhjalmsson 73), Nicklas Bendtner

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Olaus Skarsem og Emil Konradsen Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb