English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ballen sklir av litt
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2018, 22:59

Først skaffet Marius Lundemo frispark, som han sjøl snublet inn. Så stanget han nesten Rosenborg til seier over Stabæk.

- Fader! Det er nære! Det er surt at den ikke gikk inn, slår Lundemo fast overfor rbkweb.no.

Midtbanespilleren hadde ikke scoret for Rosenborg i serien før på Ranheim forrige helg. I kveld var han plutselig hjemmespilleren som var farligst foran mål mot Stabæk.

Etter å ha utlignet på frispark fra Vegar Eggen Hedenstad via Tore Reginiussen etter en knapp time, kunne han altså ha sikret seier på nytt frispark fra Hedenstad ni minutter senere:

- Jeg treffer ballen nok til at den går på mål, men den sklir av litt. Det er litt uflaks at den treffer den ene som står der. Det er egentlig godt gjort av ham å få den ut, sier Lundemo om redninga fra Tobias Børkeeiet.

- Fortell om målet ditt!

- Det er dødball, som går over til bakerste stolpe. Det ser ut som om ballen skal gå ut, over dødlinja. Plutselig ser jeg den når den er rett foran foten min. Det ser litt rart ut når jeg snubler den inn, men jeg klarte heldigvis å få den inn.

- Micke Dorsin hadde en egenskap med å score stygge mål. Har du tatt over?

- Ja, håper jo det! Mål er mål, tenker jeg. Jeg håper at det kommer noen litt finere òg etter hvert, men det er en start.

- Det er dumt at det store trykket først kom på 0-1.

- Jeg syns likevel at vi starter matchen forholdsvis greit. Vi får litt trykk og ålreite sjanser. Så får de noen kontringer, og vi mister litt taket på matchen.

- Det er skuffende at vi ikke klarer å ta ordentlig tak i det igjen. Det handler om at vi er for upresise. Vi gjør mye enkle feil og får mye dumme brudd. Og det er dumt når de bare ligger og venter på kontra. Vi sleit med å demme opp. De fikk veldig store sjanser.

- Hva manglet offensivt?

- Det lugger litt. Vi kommer i en del gode posisjoner, men det blir slurv med avslutningen eller den siste pasningen. I siste halvdel av 2. omgang blir vi også statiske. Vi sliter med å få spilt framover og med å finne hverandre.

- Er dere litt slitne etter mange kamper de siste ukene?

- Man merker nok litt, men man kan gjøre bedre matcher selv om man er litt tung. Det skal ikke være noen unnskyldning.

- Jeg tror også det er ganske indiviuelt. For min egen del føltes det helt greit ut i dag.

- Kroppen tåler altså alle kampene etter det lange skadefraværet?

- Det har tatt tid, men jeg føler at lyskene blir bedre og bedre. Jeg merker det litt etter matchene, og jeg bruker dagene imellom til å hente meg igjen. Så helt optimalt er det ikke. Men det er godt å spille kamper igjen!

- Trøsten i kveld er at det nå bare er ett poeng å ta igjen på Brann?

- Ja, det er store muligheter. Men Stabæk er et lag som man skal slå hjemme. Vi gjør ikke noen god kamp, så det er litt surt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ballen sklir av litt» i forumet! Diskutér «- Ballen sklir av litt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb