English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Du ønsker å beholde kontrollen på kampen
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2018, 20:58

Er du skuffet over at dere ga bort så mange sjanser til Stabæk, Rini Coolen?


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Naturligvis. Fordi du ønsker å beholde kontrollen på kampen. Men det er forståelig fordi vi forsøkte å vinne kampen sjøl om vi ikke spilte fantatisk fotball. Så vi måtte ta noe risiko og ga bort rom. Vi ble litt slitne til slutt, erkjenner Coolen overfor rbkweb.no.

- Det er nødvendig for oss å kjempe og skape sjanser helt til slutt, for å prøve å vinne kampen. Det var det guttene gjorde. Og det var det vi gjorde også fra benken, gjennom å sende innpå så mange spisser som mulig for å prøve å tvinge det fram.

- Vi aksepterte derfor å gi bort rom og kunne ha tapt kampen. I det perspektivet syns jeg at uavgjort var et fortjent poeng til begge lag. Vi hadde mulighet til å vinne kampen, men det hadde motstanderen også.

- Hvilke endringer forsøkte du å gjøre i pausen?

- Vi skiftet litt på posisjonene på midtbanen; V-en ble litt annerledes. Vi fortalte dem hvordan de skulle forsvare seg på en litt annen måte, slik at backene våre skulle kunne angripe litt mer.

- Men så fikk vi kjapt mål i mot. Det var lite å gjøre med den situasjonen. Da måtte vi tvinge fram et mål. Vi valgte å skyve Birger tilbake som back for å angripe bedre bakfra. Det var den viktigste årsaken. Men samtidig fikk vi en ekstra spiss.

- Jeg syns vi hevet oss. Vi fikk tilbake kontrollen og hadde ganske god balanse. Men til slutt var det ikke godt nok.

- Sjøl om dere ikke vant, er Brann nå bare ett poeng foran siden at de tapte i Molde.

- Ja, jeg hørte akkurat det. Man kan si at det likevel gjør vår uavgjort ekstra skuffende. Du vil vinne slike kamper.

- Men jeg kan ikke klage på alt som guttene gjorde. De kjempet og forsøkte å skape sjanser. Jeg er ganske fornøyd med prestasjonene, men ikke med gjennomføringa av kampen.

- Det er sånn det er. Jeg aksepterer det. Vi får være realistiske, ta med oss det ene poenget og flytte fokus på neste kamp.

- Tror du noen av spillerne i startoppstillinga i dag må hvile mot Cork?

- Vi må tenke på det. Det er etter én eller to dager at du ser hvordan de har kommet seg gjennom denne kampen. I øyeblikket er det vanskelig å si.

- Det avhenger også av hvilke spillere som er tilgjengelige. Det er spillere som er på vei tilbake fra skader: Kan vi bruke dem umiddelbart eller bare i deler av kampen? Vi får se om et par dager.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Du ønsker å beholde kontrollen på kampen» i forumet! Diskutér «- Du ønsker å beholde kontrollen på kampen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb