English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Venter med midtbanevri
Skrevet av Thomas Myren, 7. april 2018, 22:30

Anders Trondsen så først ut til å bli nytt midtbaneanker. Så skulle han rotere med Anders Konradsen. Nå spiller han bare indreløper.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Trondsen var foretrukket sentralt i treningskamperne i vinter, men før seriestart ble det bestemt at de to navnebrøderne skulle bytte på rollene - gjerne også underveis i kampene.

Sånn har det ikke blitt. Konradsen har vært midtbanesjef fordi Kåre Ingebrigtsen mener han er dyktigere defensivt.

- Vi har ikke rotert. Når vi kommer trått i gang, må vi prøve å komme tilbake til røttene. Jeg har spilt indreløper i alle kampene hittil, konstaterer Trondsen overfor rbkweb.no.

- Hvordan syns du at du lykkes som indreløper?

- Jeg må egentlig bare komme inn i rollen ordentlig og bli litt mer målfarlig. Det ser veldig bra ut på trening, så jeg venter egentlig bare på forløsninga i kamp.

- Vi har scoret for lite mål. Forhåpentligvis kan jeg bidra litt med typiske indreløperløpene i morgen.

- Hva tenker du om kampen?

- Det blir morsomt å møte Molde. På et forhåpentligvis fullsatt Lerkendal skal vi vise oss fram fra vår beste side. Vi ser på trening at vi er gode, så vi må bare få det ut i kamp.

- Vi ser på trening hver dag at ting sitter der. Stort sett er det mindre bane og vanskeligere forhold der. Vi må få det ut når kampen kommer, og ikke tenke for mye på resultat. Så lenge vi gjør jobben vår, kommer resultatet.

- Det er ikke alle som får med seg det som skjer på trening. Det er bra nivå. Jeg har spilt i flere klubber, og jeg vet hvor nivået ligger i Sarpsborg. Her er nivået høyere på trening, så man går egentlig bare og venter på at man skal få det ut i kamp.

- Vi må selvfølgelig jobbe med oss selv for å få det til, men det er ikke sånn at det er dårlig både på trening og i kamp. Vi må få senket skuldrene og kanskje tenke litt mindre. Så håper jeg at det løsner.

- Det er spennende med Hovland og Zekhnini som forsterkninger?

- Ja, det er det. Det er to gode spillere, så de kommer nok til å hjelpe oss mye. De sklir godt inn i gruppa. Even kjenner en del fra før av via landslagsfotball.

- Hva er styrkene hans som stopper?

- Han er duellsterk og trykker til. Samtidig er han rolig med ballen og en ganske spillende stopper også.

- Rafik kjenner de fleste fra Dortmund-kampen: Han er rask og en god dribler. Han går ofte rett på og utfordrer. Det kan jo hjelpe laget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Venter med midtbanevri» i forumet! Diskutér «Venter med midtbanevri» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb