English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nicklas gjør jobben veldig bra
Skrevet av Thomas Myren, 28. april 2018, 18:02

Nicklas Bendtner fortsetter trolig som hengende spiss mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Formasjonstreninga i formiddag tydet i hvert fall på at Pål André Helland og Yann-Erik de Lanlay kommer til å bekle hver sin ving, mens Alexander Søderlund blir midtspiss for Rosenborg i Drammen.

I så fall får Bendtner fornyet tillit i servitørrollen, som han mestret fortreffelig i mesterfinalen mot Lillestrøm.

- Nicklas var strålende. Spillet er én ting, men med alle ungguttene er han en viktig leder sammen med Even og Arild, som sto bakerst. Det var bare de tre som hadde veldig mye erfaring. Nicklas ledet og tok seg av ungguttene på en fantastisk måte, skryter Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Hvordan syns du han greier i seg i den nye rollen?

- Nicklas gjør jobben veldig bra. Desto mer vi får ham på ball, jo bedre er det for oss. Han er en klok herremann og god fotballspiller. Han kan jo spille i alle roller!

- Hva tenker du om å bruke ham i den rollen kontra på kant?

- Det er litt i forhold til hva vi møter. Vi visste jo at Lillestrøm kom med et midtstopperpar som ikke var noe spesielt interessert i å ha noen baller bak seg. Så de ville rygge. Da ble det plass for Nicklas der. Da er kanskje han den beste å ha der.

- Søderlund kom bak midtstopperne til Lillestrøm én gang, men mislyktes. Er slike situasjoner en av utfordringene for hans del?

- Nja. Søder tror han er mer presset enn det han er. Så han blir litt stresset og får en dårlig førstetouch. Så renner ballen fra ham. Det er marginer det der.

- Er han likevel en litt mindre klinisk avslutter enn en del av de andre Rosenborg-spissene de siste årene?

- Det har jeg ikke tenkt på. Søder er vel den som har scoret mest av alle spissene som har vært her de siste årene! Det er forskjellige spillere.

- Dere brøyt ei rekke i Bodø etter mange kamper uten seier der. I fjor vant dere i Drammen for første gang siden 2009. Får satse på at seiersrekka på bortebane fortsetter!

- Vi har vært gode den siste tida. Vi har sluppet til lite målsjanser, og det er en viktig del av fotballen. Definitivt kan vi bli enda bedre offensivt, men for oss handler det om å reise ned dit og få tre poeng.

- Hansen føler at det er litt tilfeldig hvordan sjansene kommer og savner at angrepsmønstrene sitter bedre.

- Ja, det er klart at vi jobber med det. Det er nye relasjoner, og det er ikke så lenge at vi har holdt på med Nicklas og Søder sammen utpå der. Ting tar jo litt tid før det setter seg. Vi ser at det er mer relasjoner på høyresida, og det har med å gjøre at de har spilt lenge sammen.

- Samtidig kommer målene mot Molde etter avtaler som vi har gjort. Så det handler òg om å gjøre det vi skal gjøre oftere.

- Det kan bli en artig mai måned?

- Mai er den viktigste måneden. Det er viktig at vi begynner å få fart på lokomotivet nå, og det ser det ut som vi har.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nicklas gjør jobben veldig bra» i forumet! Diskutér «- Nicklas gjør jobben veldig bra» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb