English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er stolt av de unge guttene
Skrevet av Thomas Karlsen, 26. april 2018, 20:35

Nicklas Bendtner var kaptein for kvelden og avgjorde mesterfinalen mot Lillestrøm.LILLESTRØM (rbkweb.no): - Det viser at vi har bra kvalitet i laget. Selv om vi spiller med noen unge gutter, har de nivået til å spille mot spillere som spiller i eliteserien, konstaterer Bendtner.

- Jeg er stolt av de unge guttene i dag. Jeg syns de går meget profesjonelt til oppgaven og viser seg fram. De har sterk attityde kampen gjennom og har et trofé å vinne. Det er sterkt! skryter han videre til Max.

- Hvordan opplevde du scoringa?

- Jeg tar ballen. Når jeg vender rundt, vil jeg egentlig spille vegg med Botheim. Når det ikke går, prøver jeg bare å ta ballen med gjennom beinene på ham (Marius Amundsen). Det lykkes. Jeg har egentlig bare én mulighet; hvor jeg kunne skyte. Det var en fin avslutning og et godt mål.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du spilte i en "tier"-rolle i dag.

- Nå har jeg spilt venstre, høyre og angriper. Nå måtte jeg selvfølgelig også prøve "tieren". Det passer meg fint. Jeg spilte der også i fjor, da Samuel spilte på topp mot Zenit. Det er en rolle jeg er vant til å spille i.

- Hva syns du om kampen.

- 1. omgang er kanskje litt flau. Samlet er det ikke så mye intensitet, men jeg syns at vi arbeider med de tingene som vi har snakket om.

- I cupkampen, som vi vant 4-2, ble det mye individuelle prestasjoner: Folk ville drible. Vi fant hverandre mye bedre i dag. Spillet ble mye mer flytende. Folk forsto at vi hvis du spiller med de andre, så blir du også selv en bedre spiller. Det har vært en riktig god utvikling.

- Hvordan var det å være kaptein på et så ungt lag?

- Det er selvfølgelig en ære. Det passer meg fint.

- Har du vært kaptein før?

- Én gang på landslaget.

- Da er dette bra erfaring!

- Ja, masse erfaring!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er stolt av de unge guttene» i forumet! Diskutér «- Jeg er stolt av de unge guttene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb