English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Start 2-0
Skrevet av Thomas Myren, 22. april 2018, 19:52

Seiersrekka blir stadig lengre.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han gjør akkurat som han får beskjed om!
- Viktig å ha Marius i godt slag
- Den beste plassen for meg
Bilder fra Rosenborg - Start


- Det er litt sånn som det har vært i tidligere sesonger: Spillemessig lugger det litt. Vi ser at vi har litt å gå på utover sommeren og høsten. Vi kommer til å bli bare bedre og bedre! blunket Anders Konradsen.

Etter en veldig treg seriestart står Rosenborg nå med tre strake seiere. I kveld manglet nøkkelspillere som Anders Trondsen (lyske) og Pål André Helland (hvile), men hjemmelaget tok tak fra start:

Birger Meling dro seg fri og avsluttet dårlig, før bysbarnet Yann-Erik de Lanlay hælsparket et innlegg i lengste stolpe og ut. RBK fulgte opp med flere halvgode skudd, før det nye radarparet viste seg fram:

Nicklas Bendtner headet til Alexander Søderlund, som la igjen med brystkassa. Dansken skjøt via fingrene på debutantkeeper Jonas Deumeland og i stanga.

Ledelsen kom ikke før tidlig i 2. omgang, da Tore Reginiussen stanget inn sitt første seriemål siden 2016 på corner fra Meling:

- Jeg snakket med Birger i pausen om at jeg gjerne ville ha cornerne litt lenger bak i feltet. Fordi de hadde veldig mye folk framme, så det var plass og rom bak. Så jeg ba ham om å slå cornerne over den første klynga. Han gjør akkurat som han får beskjed om! smilte Reginiussen.

I stedet for å satse på å doble ledelsen, la Rosenborg seg bakover på banen.

- Vi er gode fram til vi scorer, men så blir vi litt feige. Vi slipper oss lavt og inviterer Start inn i kampen. De skaper ikke all verden, men de har ei avslutning som André tar, kommenterte Kåre Ingebrigtsen.

Rett før headinga fra Kristjan Floki Finnbogason hadde Mike Jensen fanget et langt framspill rett foran Deumeland, men avslutninga fra kloss hold gikk rett på Start-keeperen.

RBK våknet litt i sluttminuttene. På merkelig vis maktet Søderlund å rote et innlegg bakover i stedet for i åpent mål. I stedet tok Konradsen ansvar, da ei dårlig klarering falt ned på 18 meter:

- Jeg treffer ballen nesten så godt som jeg kan. Jeg får litt tid til å tenke meg om; hvordan jeg skal løse det. Jeg ser at ballen kommer sprettende fint, så da velger jeg bare å fokusere på treffe den så rent som mulig. Det var godt å se at den føyk inn i nettet! syntes bodøværingen, som nå har forlenget kontrakten ut 2021.

Kampfakta

ROSENBORG2-0Start
Tore Reginiussen 47
Anders Konradsen 90

Søndag 22. april 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
15 594 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo (Jacob Rasmussen 68), Anders Konradsen - Nicklas Bendtner, Alexander Søderlund (Erik Botheim 90), Yann-Erik de Lanlay (Rafik Zekhnini 63)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic og Jonathan Levi


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Start 2-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Start 2-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb