English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han gjør akkurat som han får beskjed om!
Skrevet av Thomas Myren, 22. april 2018, 21:56

Tore Reginiussen takket cornervikar Birger Meling etter å ha stanget Rosenborg i ledelsen mot Start.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg snakket med Birger i pausen om at jeg gjerne ville ha cornerne litt lenger bak i feltet. Fordi de hadde veldig mye folk framme, så det var plass og rom bak. Så jeg ba ham om å slå cornerne over den første klynga. Han gjør akkurat som han får beskjed om! smiler Reginiussen til rbkweb.no.

- Det er det som er så fint med Birger: Sier du noe til ham, så gjør han det! Han slår corneren akkurat i det rommet som jeg vil ha den, så da er det bare om å få stanget til ballen - få hodet på den. Det var deilig å se den gå tverrligger inn for en gangs skyld!

- Er det vanskeligere å instruere Helland?

- Nei, da. Pål slår cornerne stort sett der jeg ber om. Men hvis han kunne ha valgt, ville han helt sikkert prøvd å skru dem inn!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva syns du om kampen?

- Det er OK. Det er et Start-lag som kommer og ligger lavt for å gjøre det vanskelig for oss. Vi bruker litt tid på å trenge gjennom dem. Så lenge det står 1-0, lever kampen.

- Blir dere stresset underveis?

- Nei, jeg føler vi har såpass bra kontroll. Og de skaper lite. Så vi var langt unna å være stresset. Vi fullfører jobben. Selv om vi leder, må vi spille av kampen. Alt i alt syns jeg det er en OK dag på jobben. Det er fint å holde nullen igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han gjør akkurat som han får beskjed om!» i forumet! Diskutér «- Han gjør akkurat som han får beskjed om!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb