English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Reitan tilbake mot Ranheim
Skrevet av Thomas Myren, 27. mars 2018, 20:05

Erlend Reitan er endelig kvitt skaden i venstreankelen.

VS.


- Det er deilig! Jeg gleder meg skikkelig til å ta på meg drakt og få være en del av guttene på banen igjen. Jeg gleder meg, smiler Reitan til rbk.no.

Rosenborg skal prøve å komme tilbake på vinnersporet i treningskampen mot Ranheim.

- Jeg må bruke kampen i morgen for å komme i gang; kjenne på det å ha på drakt igjen, spille på stor bane og få kjent på kula, forklarer Reitan.

Han skadet venstreankelen på den aller første fellestreninga i oppkjøringa 15. januar. Det var håp om comeback allerede for én måned siden, men den gang ei.

- Det tok lenger tid enn det jeg trodde. Det har vært noen tunge dager, uker og måneder. Så det er godt å være tilbake, syns høyrebacken, som meldte forfall til U21-landslaget:

- Jeg tror det var lurt at jeg fikk disse to ukene til å trene, sjøl om jeg sikkert kunne ha hatt fint av å dra til Israel òg.

Åtte andre spillere har derimot vært opptatt med landskamper de siste dagene: Tore Reginiussen, Birger Meling, Mike Jensen, Nicklas Bendtner, Jacob Rasmussen, Jonathan Levi, Besim Serbecic og Morten Konradsen.

Avspark på Salmar-banen er klokka 14. adressa.no sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Reitan tilbake mot Ranheim» i forumet! Diskutér «Reitan tilbake mot Ranheim» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb