English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Konradsen erstatter Reitan
Skrevet av Thomas Myren, 17. mars 2018, 11:47

Erlend Reitan mangler kammptrening og står over U21-landskampene. I stedet blir Morten Konradsen med.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Reitan har vært ute i to måneder med skade i venstreankelen. Han er ventet tilbake for RBK2 i treningskampen mot Orkla i Abrahallen i dag klokka 15.

Kampgrunnlaget er uansett for tynt til at Rosenborg ønsker at han skal spille EM-kvalifisering i Israel på torsdag og påfølgende privatlandskamp i Italia 27. mars.

Forfallet åpner altså for en lagkamerat, som har vikariert som høyreback i flere treningskamper mens Reitan har vært skadet. I november var Konradsen etteruttatt på U21-landslaget uten å få spille. Dersom han slipper til på banen denne gang, blir det hans første landskamp siden høsten 2015.

I tillegg skal seks andre Rosenborg-spillere i aksjon for hjemlandene sine til uka: Tore Reginiussen og Birger Meling for Norge, Mike Jensen og Nicklas Bendtner for Danmark og Jacob Rasmussen for de danske U21-drengene. Jonathan Levi kan dessuten få sin aller første landskamp etter å ha blitt tatt ut på det svenske U21-landslaget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Konradsen erstatter Reitan» i forumet! Diskutér «Konradsen erstatter Reitan» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb