English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Keepere til hvert sitt EM
Skrevet av Thomas Myren, 27. mars 2018, 20:11

Julian Faye Lund og Rasmus Sandberg voktet målet for hvert sitt landslag da Norge i dag kvalifiserte seg for både G19- og G17-EM.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det ble klart mest dramatikk for Levanger-utlånte Faye og de eldste juniorguttene: Norge ledet 2-0 ved pause, men Skottland snudde til 2-4 løpet av et kvarter tidlig i 2. omgang. Fra 80. til 91. minutt snudde Norge så igjen til 5-4-seier! Erling Håland ble den store helten med sine tre mål - deriblant den avgjørende straffen på overtid.

Fordi G19-gjengen på lørdag knuste Tyskland hele 5-2, slo Norge ut stormakten og gikk videre til EM i Finland i juli som én av sju gruppevinnere.

Siden at G17-EM i England i mai er utvidet til 16 lag, var sjansene for Norge større i kvalifiseringa der. Det var likevel sterkt av Rosenborg-juniorkeeper Sandberg og landslagskameratene å slå Hellas 3-0 i ettermiddag og vinne gruppa - som også for dem inneholdt Tyskland og Skottland.

Også medlemmer av A-stallen har vært i aksjon for sine landslag i dag:

Jonathan Levi startet for første gang for U21-landslaget, da Sverige vant 1-0 på Kypros. Jacob Rasmussen og Danmark skuffet med 2-2 i Georgia, mens Morten Konradsen og Norge gjenopplivet håpet om U21-EM med 3-1-seier i Israel.

Nicklas Bendtner startet privatlandskampen til Danmark mot Chile, mens Mike Jensen kom inn i det målløse oppgjøret i Ålborg. Besim Serbecic var ubenyttet reserve da Bosnia-Hercegovina slo Liechtenstein 4-0 i kvaliken til U21-EM.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Keepere til hvert sitt EM» i forumet! Diskutér «Keepere til hvert sitt EM» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb