English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det kribler nå
Skrevet av Thomas Myren, 16. januar 2018, 18:46

Etter bare to treninger sparker Rosenborg i gang forsesongen mot Kolstad.


Foto: Thomas Myren

- Vi har gledet oss til å komme i gang. Vi har ikke så lang tid til vi er i gang med sesongen, så det kribler nå, smiler Kåre Ingebrigtsen til rbk.no åtte uker før seriestart.

Kolstad ble nummer to i 3. divisjonsavdelinga til RBK2 i fjor. Forrige og hittil eneste offisielle møte mellom førstelagene til klubbene endte med 10-2-seier til storebror i 2014.

Etter treningsleiren på Gran Canaria venter nye kamper i Abrahallen mot Byåsen, Stjørdals-Blink, Melhus og Nardo i februar. Valget om å møte såpass enkle motstandere skyldes et ønske om å trene på offensiv samhandling.

- Vi får litt bedre fokus og trøkk når vi tar på oss Rosenborg-drakten. Da blir det fort litt mer alvor. Vi håper og tror at økta blir bedre, begrunner Ingebrigtsen.

En rekke spillere mangler ennå: Mike Jensen og Jacob Rasmussen reiste i dag hjem fra dansk landslagssamling i Abu Dhabi. De startet og tapte hver sin kamp - 0-1 for Sverige og 2-3 for Jordan, der sistnevnte var den aller første landskampen til Rasmussen.

Alex Gersbach og Australia spiller den tredje og siste kampen i gruppespillet i det asiatiske U23-mesterskapet i morgen. Med seier mot Sør-Korea vil de være klare for kvartfinale.

Nicklas Bendtner har fri fram til helga etter å ha spilt kamper sammenhengende for Nottingham Forest og Rosenborg siden sommeren 2016. Erlend Reitan skadet venstreankelen på trening i går og mister hele sesongoppkjøringa.

Matthias Vilhjalmsson er fortsatt i opptrening etter korsbåndoperasjonen 1. november. Situasjonen for Magnus Stamnestrø er uviss etter at meniskskade ødela hele forrige sesong.

Det er uklart om Marius Lundemo er kampklar etter kneskaden i oktober. Pål André Helland (legg) og Anders Konradsen (legg) er ventet tilbake etter å ha mistet de siste kampene i fjor. Yann-Erik de Lanlay rakk å gjøre comeback etter meniskoperasjonen som innbytter i sesongavslutninga mot Vardar.

Ventelig får Igoh Ogbu sin første Rosenborg-kamp mot Kolstad, sjøl om den forventede overgangen fra Gombe United først blir formalisert om tre uker.

- Alle spiller 45 minutter, det er ingen som skal spille noe mer enn det. Vi spiller minimum 45 minutter fotball på trening hver dag, så det blir ei fin treningsøkt for alle. Så er vi klare til å trene ordentlig igjen på torsdag, kommenterer Ingebrigtsen.

Avspark i Abrahallen er klokka 18. Adresseavisen sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det kribler nå» i forumet! Diskutér «- Det kribler nå» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb