English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tidlig juleferie for flere spillere
Skrevet av Thomas Myren, 25. november 2017, 15:59

Rosenborg må greie seg uten skadde nøkkelspillere mot Odd og Vardar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Pål André Helland pådro seg strekk i venstreleggen mot Viking og mistet oppgjøret mot Real Sociedad. Vingen er uaktuell også i de kommende kampene.

- Vi orker ikke å stresse eller pushe ham. Nå begynner Pål å tenke på neste år, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

Anders Konradsen har slitt med høyreleggen i høst og måtte gi seg etter én time mot Viking. Også han må belage seg på tidlig juleferie.

- Han er kanskje med mot Vardar. Men slik som situasjonen er nå, penser vi nok også ham inn mot meste år, tror Ingebrigtsen.

Marius Lundemo skadet det ene sidebåndet i høyrekneet mot Stabæk.

- Marius er i ferd med å komme ut på feltet. Men det skal litt til for at vi slipper ham til i kamp i år, kommenterer treneren.

Yann-Erik de Lanlay er allerede tilbake på treningsfeltet, men han trener fortsatt alternativt etter meniskskaden mot Sarpsborg med påfølgende operasjon 4. oktober. Det er en liten mulighet for RBK prøver ham mot Vardar om to uker.

- Yanni kan ha godt av å få spilt en kamp i høst. Så vi får se, sier Kåre Ingebrigtsen.

Matthias Vilhjalmsson ble korsbåndoperert 1. november og er ute til neste sommer. Magnus Stamnestrø mistet hele sesongen etter meniskoperasjonen i mars. Det gjenstår å se når midtbanespilleren kan være tilbake på banen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tidlig juleferie for flere spillere» i forumet! Diskutér «Tidlig juleferie for flere spillere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb