English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Stamnestrø må sikte mot ny sesong
Skrevet av Thomas Myren, 9. oktober 2017, 18:13

Magnus Stamnestrø kommer ikke til å spille noen offisielle kamper for Rosenborg i år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har tro på at han skal være på treningsbanen i høst, men det ser lite sannsynlig ut at han skal være klar for kamp, når han har vært så lenge ut av spill, innrømmer medisinsk koordinator Haakon Schwabe overfor Avisa Sør-Trøndelag.

Stamnestrø ble meniskoperert i mars. I august ble det gjort et nytt inngrep i kneet. Skaden, som altså har holdt ham ute av spill hele sesongen, blir betegnet som komplisert.

- Grunnen til at den er komplisert er plasseringen (av skaden) på menisken. Det er veldig sjelden med en skade i det området, forklarer Schwabe.

- Magnus har hatt mye vondt i kneet, og han har hatt mye hevelser. Vi har ikke fått den smertereduksjonen og treningsprogresjonen som var ventet, han tåler veldig lite trening før kneet blir irritert.

Opprinnelig var midtbanespilleren forespeilet å være tilbake i kamp på seinsommeren.

- Man er veldig innstilt på de prognosene man får, både spiller og støtteapparat jobber mot det. Når man går over den tiden, så blir man frustrert. Det har vært tungt, men Magnus er veldig flink til å motivere seg, og han er positiv, framholder Schwabe.

I forrige uke ble også Yann-Erik de Lanlay meniskoperert. Vingen er ute i rundt fem uker til.

På den positive sida er Pål André Helland ventet tilbake mot Tromsø etter nye lyskeplager, mens Jonathan Levi er friskmeldt etter halsbetennelse.

Dessuten var Andreas Helmersen endelig med i kamp igjen for RBK2 mot Tillerbyen forrige helg etter at han slapp ny kneoperasjon.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Stamnestrø må sikte mot ny sesong» i forumet! Diskutér «Stamnestrø må sikte mot ny sesong» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb