English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Fransk Gersbach-interesse
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2018, 20:31

Lens har forhørt seg om Alex Gersbach.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Gersbach vil avklare Rosenborg-framtida (31.12.17)
- Jeg har ikke spilt nok i år (02.10.17)

Ifølge Daily Telegraph har både klubbpresident Gervais Martel og trener Eric Sikora vært i kontakt med Robbie Slater for å høre hans vurdering av venstrebacken. Australske Slater spilte for Lens på 90-tallet og er nå TV-ekspert i hjemlandet.

Så er spørsmålet om Gersbach sjøl har interesse av å flytte til byen, som var vertskap både for EM i 2016 og VM i 1998. Lens er nemlig ikke bedre enn nummer 15 av 20 på tabellen i Ligue 2 og har ingen sjans på opprykk.

Det er også uvisst om salg eller utleie er mest aktuelt dersom 20-åringen skal forlate Trondheim allerede i vinter etter å ha slitt med å utkonkurrere Jørgen Skjelvik og deretter Birger Meling.

- Ideelt vil jeg bli værende i Rosenborg fordi det er en kjempeflott klubb, men jeg trenger å være på banen uke inn og uke ut. Ellers vil jeg ikke bli med i troppen til VM, slo Gersbach fast i et innlegg i romjula.

- Klubben forstår situasjonen min. De innser at de ikke kan holde meg på benken. Det er ikke nyttig for verken dem eller meg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Fransk Gersbach-interesse» i forumet! Diskutér «- Fransk Gersbach-interesse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb