English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har ikke spilt nok i år
Skrevet av Thomas Myren, 2. oktober 2017, 07:03

Alex Gersbach kom inn i uvant rolle og lå bak ledelsen mot Sarpsborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var en ganske rolig kamp for vår del. Vi skapte ikke nok sjanser. Vi burde ha holdt på 1-0-ledelsen da vi fikk den, men uheldigvis gjorde vi ikke det. Det er skuffende, innrømmer Gersbach overfor rbkweb.no.

- Var dere slitne etter kampen mot Vardar?

- Det har vært noen lange måneder, så det er kanskje en faktor. Mange av guttene som spilte i kveld hadde spilt på torsdag. Men det er ingen unnskyldning: Vi skulle likevel ha opptrådt bedre enn det vi gjorde i kveld.

- Hva har du å si om sjølmålet du framprovoserte?

- Jeg ville gjerne ha scoret sjøl - naturligvis. Men guttene kom og feiret meg. Det var en rar følelse, men det var fint. Samtidig skuffende at vi ikke kunne feire etter kampen.

- Du fikk ballen fra Meling og la inn.

- Det var flott gjort av ham. Jeg skulle nok ha gjort det enda bedre med skuddet eller innlegget - eller hva det var, men det er fint å være delaktig.

- Hvorfor greide dere ikke å beholde ledelsen?

- De hadde ballen mye i 2. omgang. Vanligvis er det perioden når vi kontrollerer kampene, skaper sjanser og scorer mål. Sånn skulle det ikke bli i kveld.

- Hvordan var det å spille venstreving?

- Det var OK. Jeg har ikke spilt en hel kamp der på ei stund - siden jeg var 15 eller 16. Det var fint å være involvert, komme inn og spille foran fansen igjen. Det har gått én måned siden sist jeg spilte, så det var fint å være med igjen. Om det er som venstreving eller venstreback spiller ingen rolle.

- Du har hatt en liten skade?

- Jeg hadde litt problemer med hofta allerede før forrige landskampspause. Det ble ikke bedre, så vi bestemte oss for at jeg skulle ta fire-fem dagers pause. Det er bedre nå, og det er bra.

- Du spilte forrige landskamp mot Thailand. Hvordan var det?

- Det var fint. Vi fikk ikke det resultatet (mot Japan), som vi trengte for å (direkte)kvalifisere oss for VM, men hver gang du spiller for landslaget ditt, er det en ære og veldig spesielt.

- Er du skuffet over ikke å få være med mot Syria?

- Ja, jeg er litt skuffet, for å være ærlig. Jeg føler at jeg har prestert bra i de to siste landskampene mine, så det er litt tøft å være utelatt nå. Men jeg har ikke fått spille her (for Rosenborg). Jeg trenger å spille jevnlig og bra for å bli tatt ut på landslaget. Men å gå fra å starte forrige kamp til ikke å være med i troppen, er tøft.

- Forhåpentligvis kan du få mer spilletid i RBK den kommende måneden, etter at gullet er sikret?

- Jeg håper det. Jeg har ikke spilt nok i år, så mye som jeg hadde ønsket. Forhåpentligvis kan jeg begynne å prestere og spille mer den neste måneden eller to, før sesongslutt. Forhåpentligvis kan jeg også komme med tilbake på landslaget foran neste uttak.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har ikke spilt nok i år» i forumet! Diskutér «- Jeg har ikke spilt nok i år» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb