English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Gersbach vil avklare Rosenborg-framtida
Skrevet av Thomas Myren, 31. desember 2017, 13:31

Alex Gersbach kjemper om plass i VM-troppen til Australia og er ikke fornøyd med å være andrevalg som venstreback på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har ikke spilt nok i år (02.10.17)

- Jeg må avklare min umiddelbare klubbframtid, konstaterer Gersbach i et innlegg på PlayersVoice.

Mens han i debutsesongen kjempet med Jørgen Skjelvik om plassen og startet halvparten av seriekampene, ble det ei negativ utvikling i år. Gersbach fikk spille de første fire seriekampene fordi Birger Meling sleit med hjernerystelse, men han har etterpå vært langt unna fast plass. 20-åringen fikk starte bare fem seriekamper senere i sesongen.

- Jeg har kontrakt med Rosenborg i ytterligere 18 måneder, men overgangsvinduet i januar nærmer seg. Ideelt vil jeg bli værende i Rosenborg fordi det er en kjempeflott klubb, men jeg trenger å være på banen uke inn og uke ut. Ellers vil jeg ikke bli med i troppen til VM, tror Gersbach.

- Klubben forstår situasjonen min. De innser at de ikke kan holde meg på benken. Det er ikke nyttig for verken dem eller meg.

- Jeg er ikke sikker på hvilke planer som Rosenborg har. Hvis planene innebærer at jeg skal spille fotball jevnlig - og at de vil selge meg eller sende meg på utlån, så er jeg fornøyd med det.

- De ønsker sannsynligvis en ordentlig overgangssum for meg om jeg skal dra, men jeg kan ikke bekymre meg for det, fordi det er ikke i mine hender. Jeg må bare la agenten min forhandle med klubben. Så får vi se hva som skjer.

- Jeg forstår at hvis jeg drar, så vil jeg ikke få noen garantier (om spilletid) samme hvor jeg drar. Men i det minste kan du vekte tilbudene og anslå om du har en mulighet for å spille jenvlig. Deretter vil jeg være klar for å kjempe om plassen og vise dem at jeg fortjener å spille.

- Dette året har vært opp og ned, men jeg angrer ingenting. Jeg har representert hjemlandet mitt, og jeg har økt antall spilte kamper for Rosenborg til over 50 i løpet av mine to år i klubben. Jeg har lært mye, og jeg vet at jeg har blitt en bedre fotballspiller.

- Nå må jeg bare forsikre meg om at den neste delen av karrieren blir riktig, fordi mye avhenger av den.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Gersbach vil avklare Rosenborg-framtida» i forumet! Diskutér «Gersbach vil avklare Rosenborg-framtida» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb