English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skjelvik forsvinner gratis
Skrevet av Thomas Myren, 25. november 2017, 16:47

Jørgen Skjelvik ønsker ikke å forlenge sin utgående kontrakt med Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har ikke hatt noen utfordringer med Jørgen utover at vi har slitt med å få ham til å forplikte seg videre. Han har ønsket å ha sine muligheter åpne, og det har han sin fulle rett i å gjøre, utaler Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

Helt siden forsesongen har mye tydet på at Skjelvik ikke ville forlenge, men midtstopperen har ventet med å gi RBK et formelt svar på tilbudet om ny kontrakt. En siste svarfrist ble satt til fredag.

Rosenborg fikk heller ikke i går noe svar og har nå trukket tilbudet om forlengelse. Klubben føler at dialogen med Skjelvik sine agenter Morten Wivestad og Mike Kjølø har vært vanskelig.

- Vi kunne tenkt oss en mer profesjonell håndtering fra agentenes side. Det har vært trenering og defuse tilbakemeldinger underveis. Det er vel en del av gamet. Vi registrerer at prosessen har vært slik, så må vi ta konsekvensene av det senere, kommenterer Bjørnebye.

Det er første gang i hans tid som sportslig leder at RBK mister en nøkkelspiller gratis.

- Vi ønsker ideelt ikke å havne i slike situasjoner, men det er ikke alltid man klarer å unngå det. Vi har jobbet hardt for å unngå det, syns Bjørnebye, vel vitende om at Rosenborg i sommer avslo et bud fra APOEL Nikosia på fem millioner kroner.

Det gjenstår å se om Skjelvik kommer på banen mot Odd eller Vardar. I øyeblikket står han med 161 kamper og seks mål. Siden han ble kjøpt fra Kalmar for tre millioner sommeren 2013 har han spilt mest venstreback og midtstopper, men også vikariert som ving - og faktisk på midtbanen i sluttminuttene mot Real Sociedad på torsdag.

- Vi er glade for den jobben han har gjort for oss. Utviklingen hans har vært god, og vi ønsker ham lykke til videre, avslutter Bjørnebye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skjelvik forsvinner gratis» i forumet! Diskutér «Skjelvik forsvinner gratis» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb