English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må vise at de vil satse på meg
Skrevet av Thomas Myren, 10. mars 2017, 19:24

Jørgen Skjelvik slapp Vegard Forren som ny konkurrent, men plassen på laget er likevel usikker. Dessuten har han utgående kontrakt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter overgangen fra Kalmar sommeren 2013 har Skjelvik vært mye inn og ut av laget, men i fjor var han førstevalg som venstreback foran Alex Gersbach.

Etter kjøpet av Birger Meling har Kåre Ingebrigtsen bestemt at Skjelvik nå heller skal konkurrere med Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen og Johan Lædre Bjørdal om de to plassene i midtforsvaret. Trolig blir det ren duell med Rasmussen om å få starte kampene når alvoret begynner.

- Det er en stor utfordring, innrømmer Skjelvik overfor rbkweb.no.

- Hva skal til for at du forlenger kontrakten?

- Det er at de viser at de vil satse på meg. Jeg har en pågående samtale med både Kåre, Stig Inge og agenten min, så vi har en forståelse for hvor begge parter står. Vi har en åpen og god dialog, så dette er jeg ikke noe særlig stresset over.

- Hva betyr det å få finpusse serieformen i Marbella?

- Vi får trent på gress og ikke bare inne i Abrahallen, på det tørre kunstgresset der. Vi skal ikke ha all verdens med treninger. Vi skal ta det litt roligere og i stedet fokusere mer på matchene.

- Føler du både i hode og i kropp at seriestart nærmer seg?

- Ja. Det er klart at det er en lang oppkjøring, og man begynner å bli litt lei av kamper som ikke betyr så altfor mye. Vi ønsker å komme i gang med serie og det som betyr noe så fort som mulig.

- Du har vært med på ganske mange sesongoppkjøringer. Hvor føler du at Rosenborg står i år, om du sammenligner med de to siste vinterne?

- Vi står egentlig veldig likt. Hver eneste oppkjøring har vært veldig trøblete: Det har vært mye småskader hele veien. Vi trener såpass tøft at folk må stå over ei uke der og ei uke her, noe som gjør at vi sliter med kontinuiteten.

- I tillegg har vi mistet flere spillere, som har vært bærebjelker for oss. Noe som igjen gjør at det blir litt usikkerhet. Det er likevel noe som omgivelsene fokuserer mer på enn oss. Vi er ganske trygge på at det vi gjør, er godt nok.

- Kåre og Stig Inge får hente inn spillere og erstatte dem som forsvinner på en god måte. Vi andre jobber egentlig bare på og trener knallhardt, slik at vi skal være klare for seriestart.

- Nykommerne har begynt å gli godt inn i spillergruppa?

- Det har de absolutt. Hvis du ser hele troppen under ett, så er det en veldig fin tropp. Men det er klart at det er flere som er skadet og som har vært syke. Det påvirker treningene når vi ikke får spilt så mye på stor bane. Vi skulle ha hatt flere folk på trening, så det påvirker oss.

- Det er uvant å spille elleve mot elleve når vi bare spiller seks mot seks på trening. Så det er en forskjell. Forhåpentligvis blir gutta friske etter hvert, og da får vi bedre treninger.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må vise at de vil satse på meg» i forumet! Diskutér «- Må vise at de vil satse på meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb