English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Trolig leggstrekk for Helland
Skrevet av Thomas Myren, 19. november 2017, 21:32

Pål André Helland måtte gi seg tidlig mot Viking og er høyst tvilsom mot Real Sociedad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Høyrevingen haltet av banen med vondt i venstreleggen allerede etter 25 minutter i kveld. Helland mener sjøl at skaden kan skyldes at RBK har byttet på å trene på gress og kunstgress denne uka.

- Det kom fra intet, så vi snakker vel om en liten strekk. Vi får se i morgen hvordan det utvikler seg - og videre utover i uka. Han er usikker nå, kommenterer lege Ketil Holen til rbkweb.no.

Også Anders Konradsen har vært plaget med høyreleggen de siste ukene. Han tok ingen sjanser og ble byttet ut etter én time mot Viking. Nordlendingen håper å kunne starte også mot baskerne på torsdag.

Marius Lundemo skadet det ene sidebåndet i høyrekneet mot Stabæk. Han har allerede mistet tre kamper - og må trolig stå over minst to til.

- Det er sikrest å se fram mot Vardar-kampen for Marius. Kampene kommer tett med torsdag og søndag, så det er tvilsomt da, forklarer Holen.

Rosenborg hadde et håp om at Yann-Erik de Lanlay skulle være kampklar igjen på disse tider etter meniskskaden mot Sarpsborg med påfølgende operasjon 4. oktober, men vingen har ikke kommet lengre enn til treningsbanen.

- Han har begynt så vidt, men han trenger heller ikke å stresse nå, mener Ketil Holen.

- Sesongen kan være over for hans del?

- Det kan godt være at han hviler seg resten av sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Trolig leggstrekk for Helland» i forumet! Diskutér «Trolig leggstrekk for Helland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb