English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Viking 2-0
Skrevet av Thomas Myren, 19. november 2017, 19:50

RBK feiret det 25. seriemesterskapet med første hjemmeseier på to måneder.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har vært stødige
- Fantastisk morsom sesong for min egen del
- Vi ser at det er mulig å bite fra seg
Trolig leggstrekk for Helland
Seriemesterne
Bilder fra Rosenborg - Viking


- Det er alltid godt å få medaljen rundt halsen. Ikke minst får vi avsluttet på en ordentlig måte med seier før vi får feiret gullet litt. Det var på sin plass med en ordentlig kamp, sa Tore Reginiussen til rbkweb.no.

Mer eller mindre alvorlige kneskader var fellesnevneren på fraværslista: I tillegg til langtidssykmeldte Magnus Stamnestrø (menisk) og Matthias Vilhjalmsson (korsbånd) var Marius Lundemo (sidebånd) og Yann-Erik de Lanlay (menisk) fortsatt ute.

Derimot var Vegar Eggen Hedenstad (karantene) og Anders Konradsen (legg) tilbake mot bunnlaget, som for lengst har rykket ned. Arild Østbø fikk stå i mål mot gamleklubben, men ellers stilte RBK toppet.

Samuel Adegbenro fikk ballen på midtstreken etter åtte minutter og hadde omtrent halve banen for seg sjøl. Han fintet seg inn i feltet, fikk ballen forbi Andreas Nordvik og serverte Nicklas Bendtner ved bakerste stolpe. Den stilongskledde dansken tuppet inn sitt 19. seriemål og befestet kandidaturet som skytterkonge.

Så begynte sjansesløsinga: Konradsen sleivsparket utenfor etter fin stikkpasning fra Bendtner. Hedenstad fulgte opp med frispark i stanga.

Pål André Helland måtte ut med trolig strekk i høyreleggen. Jonathan Levi kom inn og skjøt først på innsida av nærmeste stolpe, slik at ballen fór langs streken og ut. Iven Austbø reddet det neste forsøket fra svensken.

Kampen ble avgjort etter 41 minutter: Anders Trondsen fikk ballen fra navnebror Konradsen på rundt 25 meter og klinket den innunder tverrligger med ytterskru!

- Jeg fikk et godt treff der. Det er faktisk akkurat likt det målet jeg scoret mot Viking i Sarpsborg, så han (Austbø) sliter med de skuddene der! gliste Trondsen.

Lagkameratene fortsatte å brenne store sjanser i 2. omgang: Konradsen var frispilt, men ble plutselig passiv og nærmest ga ballen til keeper. Levi og Bendtner fikk mer kraft i sine avslutninger fra høyre, men også de traff bare Austbø.

Milan Jevtovic burde trolig fått straffespark, da Nordvik hektet foten hans. Men 2-0 sto seg helt til gullfeiringa endelig kunne begynne med utdeling av pokal og medaljer.

- Det skulle være mulig å være kald nok her i dag, men det ble kanskje i kaldeste laget? Vi skaper mye målsjanser, og det er det viktigste. Så får vi håpe at vi er litt skarpere på torsdag enn det er vi i dag. Det må vi være, fordi vi møter et fryktelig godt lag på torsdag, sa Kåre Ingebrigtsen, som altså allerede hadde møtet med Real Sociedad i tankene.

Kampfakta

ROSENBORG2-0Viking
Nicklas Bendtner 8
Anders Trondsen 41

Søndag 19. november 2017 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
16 834 tilskuere og vist på Max

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen, Anders Konradsen (Erik Botheim 62) - Pål André Helland (Jonathan Levi 29), Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro (Milan Jevtovic 72)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: André Hansen, Johan Lædre Bjørdal, Alex Gersbach og Morten Konradsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Viking 2-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Viking 2-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb