English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Fantastisk morsom sesong for min egen del
Skrevet av Thomas Myren, 20. november 2017, 00:15

Tore Reginiussen utroper 2017 som hans beste sesong i Rosenborg.

- Ja, det tror jeg. Det har vært en utrolig morsom sesong for meg. Jeg har stort sett vært frisk med unntak for en liten periode i sommer. Jeg har spilt mye og er tilbake på landslaget. Jeg kan ikke be om mer. Det har vært en fantastisk morsom sesong for min egen del, smiler Reginiussen til rbkweb.no.

- Det motiverer meg for å satse enda hardere inn mot neste sesong; jobbe enda hardere. Det gleder jeg meg til!

- Du har tilbake der du var før akillesskaden i forfjor?

- Det er klart det er vanskelig når man mister en hel sesong når man er godt oppe i voksen alder. Det tar tid å bygge opp kroppen igjen etter en sånn skade, og man har aldri noen garantier for at det blir så bra som det var før. Men det er ikke noe å si på kroppen nå.

- Hva imponerer deg med Rosenborg i år?

- Vi viser først og fremst at vi har tatt noen nye steg i Europa. Vi har kommet oss dit, og det var det viktigste målet.

- Selvfølgelig var det å vinne serien et stort mål òg. Vi har tatt mye poeng også i perioder der vi kanskje ikke har vært på vårt aller beste. Det er en egenskap som er livsviktig hvis du skal vinne gullet. For da kan du ikke tåle å ha perioder der du tar veldig lite poeng. Vi har hatt få av dem.

- Vi hadde en liten periode der det buttet litt i mot. Vi sleit litt, men vi hentet oss fint inn. Alt i alt har vi vært solide. Vi vinner fortjent.

- Dere toppet formen i juli og august.

- Vi gjorde det. Det var et fokus: Treningene ble lagt opp sånn at vi skulle være freshe og ha mye å spe på med på sommeren, da de virkelig store kampene kom i Europa. Vi kan vel ikke si at det ikke funket, for å si det sånn.

- Det var utrolig viktig for oss å komme oss ut i Europa i år. Vi trenger å komme dit for å få matching og møte gode lag.

- Hvordan smaker gullet i 2017?

- Det smaker like godt som de andre. Det er alltid godt å få medaljen rundt halsen. Ikke minst får vi avsluttet på en ordentlig måte med seier før vi får feiret gullet litt. Det var på sin plass med en ordentlig kamp.

- Det ble mange sjanser mot Viking.

- Vi smeller et par skudd i stolpen, så vi bør definitivt vinne kampen. Trondsen har en perle, og det har han gjort før: Han gjorde akkurat det samme i Sarpsborg mot Viking. Det var et fint treff. I tillegg er det fint at Nicklas får et mål. Han er sugen på den toppscorertittelen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Fantastisk morsom sesong for min egen del» i forumet! Diskutér «- Fantastisk morsom sesong for min egen del» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb