English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Haugesund 0-1
Skrevet av Thomas Myren, 20. august 2017, 19:59

Et reservepreget hjemmelag fant aldri rytmen eller kreftene til å slå tilbake.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi må ha samme innsats som ellers
- Det er synd at det ble sånn
- Det smalt på nytt igjen
Bilder fra Rosenborg - Haugesund


- De ti første minuttene er vi strålende, men så begynner vi å føre ballen og har for mye touch. Vi detter litt ut av formasjonen og begynner å spille slik som vi ikke skal spille, sa Kåre Ingebrigtsen.

- Det blir fort sånn når vi ikke klarer å være tålmodige nok. Og ikke minst når vi har så mange nye ut på her, som ikke har relasjonene og samhandlinga.

Rosenborg gjorde nemlig hele åtte bytter på laget etter 1-0-seieren over Ajax på torsdag: Mike Jensen måtte stå over etter tre gule kort, mens Vegar Eggen Hedenstad fikk en smell i kragebeinet i Amsterdam. I tillegg ble ytterligere seks mann hvilt: Anders Konradsen og Milan Jevtovic satt på tribunen, mens resten var innbyttere.

Det ga rom til debut for Anders Trondsen, mens Samuel Adegbenro og Jonathan Levi begge startet for første gang. Dessuten var Tore Reginiussen endelig tilbake etter lårskaden mot Celtic for 3,5 uke siden.

Sjøl om Rosenborg-reservene innledet bra, uteble sjansene med unntak for et brukbart skuddforsøk fra Birger Meling. I stedet tok Haugesund ledelsen på sjølmål:

Reginiussen forsøkte å heade unna et innlegg, men ballen spratt via Marius Lundemo og ut til Jakub Serafin. Utrolig nok skjøt Haugesund-spilleren tilbake slik at ballen i motsatt rekkefølge gikk innom både Lundemo og Reginiussen og videre i mål bak en utspilt André Hansen.

- Det er litt sånn ping-pong der. Det er et skudd som får en "deflection". Ballen kommer jævla fort på meg, så jeg rekker egentlig ikke å gjøre noe som helst. Den treffer maks uheldig. Det er en kjedelig situasjon, syntes Reginiussen.

Serafin fulgte opp med å heade en corner i kryssfestet. Haugesund hadde også noen harde, lave skudd - inkludert et like utenfor fra Sondre Tronstad.

Rosenborg var likevel ganske nær utligning: Først med et langskudd fra Adegbenro, og så da en corner traff Jacob Rasmussen i ryggen. Per Kristian Bråtveit fikk bare så vidt forhindret at ballen spratt videre i krysset.

I 2. omgang skulle RBK for alvor slå tilbake, men etter et Meling-skudd rett over tverrligger døde offensiven ut. Mot slutten var Haugesund med farlige skudd langt nærmere mål enn Rosenborg.

- De ligger og forsvarer seg godt og stramt. Vi klarer ikke helt å trenge gjennom dem. Det blir en tam 2. omgang. Vi får ikke spillet til å flyte. Vi får ikke till å skape de store sjansene og det trykket som vi ønsker. Så da ebber det ut, og vi taper fortjent, oppsummerte Reginiussen.

PS! Ifølge Adresseavisen var dette aller første gang at Rosenborg stilte uten trøndersk spiller fra start.

Kampfakta

ROSENBORG0-1Haugesund
sjølmål (Tore Reginiussen) 26

Sønrdag 20. august 2017 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
16 285 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Birger Meling (Fredrik Midtsjø 57), Tore Reginiussen (Johan Lædre Bjørdal 68), Jacob Rasmussen, Alex Gersbach - Matthias Vilhjalmsson, Marius Lundemo, Anders Trondsen - Jonathan Levi, Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro

Gult kort RBK: Jacob Rasmussen og Anders Trondsen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jørgen Skjelvik, Morten Konradsen og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Haugesund 0-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Haugesund 0-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb