English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er synd at det ble sånn
Skrevet av Thomas Myren, 20. august 2017, 22:46

Anders Trondsen fikk ikke den debuten han drømte om mot Haugesund. Kanskje mest skuffende var det at Rosenborg aldri maktet å skjerpe seg utover 2. omgang.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi hadde 45 minutter på å gjøre det på. Vi fikk beskjed i pausen om vi ikke skulle gå altfor fort fram de første minuttene, for vi kunne få ei kontring i mot. Men vi startet litt for seint. De siste fem-ti minuttene ble det litt trykk mot Haugesund, men det ble ikke de store sjansene ut av det. Det er litt skuffende, innrømmer Trondsen overfor rbkweb.no.

- Det ble veldig få farligheter i 2. omgang.

- Det ble det. Jeg har ikke noen veldig god forklaring her og nå på hvorfor det ble sånn. Det er synd at det ble sånn. Nå er det bare å jobbe på på hver trening.

- Dere hadde tross alt noen gode sjanser før pause.

- Jeg følte at de første 10-15 minuttene egentlig var ganske bra. Haugesund var nesten ikke borte i ballen i den perioden. Men etterpå mistet vi litt gnisten og begynner å tape dueller. Haugesunf får spilt seg ganske lett ut av presset vårt, og vi blir løpende mye i mellom. Det tar krefter.

- Vi klarte ikke å få noen rytme i spillet, og det ble slått litt for mye langt til tider. Haugesund sto ganske høyt, men samtidig kompakt, så vi kunne ha utnyttet bakrommet mer enn det vi gjør.

- Sjøl om vi presser litt på slutten, så får vi ikke det trykket eller de sjansene som vi er ute etter. Det er for dårlig av oss.

- Det er litt å si i ettertid hva vi kunne ha gjort annerledes, men av og til i fotball er det sånn at vi ikke er gode nok.

- Hva syns du om din egen prestasjon i debuten?

- Det var ikke den beste kampen for min del heller. Jeg har hatt dårligere kamper også, men som regel pleier jeg å ligge på et ganske jevnt nivå. Så jeg tror ikke dere skal få se så mye dårligere kamper enn dette.

- Har du spilt mye indreløper i 4-3-3 før?

- Nei, jeg har ikke spilt så mye indreløper. Jeg er en spiller som kan spille litt i forskjellige posisjoner, så jeg skal klare å takle det. Men jeg har ikke spilt så mye der de siste årene. Det sier seg egentlig litt selv når man har spilt 4-4-2 i Sarpsborg. På U21- og A-landslaget er det også 4-4-2. Men jeg skal takle det.

- Også kan det hende vi ser deg en del sentralt på midtbanen utover høsten.

- Det får være opp til Kåre å bestemme. Jeg spiller der jeg blir plassert, jeg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er synd at det ble sånn» i forumet! Diskutér «- Det er synd at det ble sånn» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb