English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det smalt på nytt igjen
Skrevet av Thomas Myren, 21. august 2017, 07:20

Men nå er Tore Reginiussen kvitt lårskaden og klar for å slå ut Ajax.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Midtstopperen pådro seg en liten strekk i høyrelåret borte mot Celtic for 3,5 uke siden. Han forventet å være tilbake tidligere.

- Det smalt på nytt igjen rett før Molde-kampen - et par dager før. Da testet jeg litt, og da fikk jeg et lite tilbakeslag. Da ble fraværet forlenget halvannen uke. Det var nok litt for optimistisk, innrømmer Reginiussen overfor rbkweb.no.

- Det var en vanskelig skade, der man hele tida måtte vurdere hvor bra det er og hvor stor risikoen for å slå den opp igjen er. Helt trygg blir du kanskje aldri, tror fysioterapistudenten, som mot Haugesund endelig var tilbake etter å ha mistet fem kamper.

- Det var litt på kanten i dag, men det hadde kjentes såpass bra ut de siste dagene at det var forsvarlig å spille. Jeg skulle spille en times tid. Det skjedde ikke noe med skaden, og det gikk fint.

- Nå er du klar for å møte Ajax?

- Det blir å se at det ikke blir noen reaksjon utover kvelden. Jeg får prøve å få trent noen gode økter. Så tror jeg at jeg skal kunne melde meg klar til den kampen òg. Det er i hvert fall planen.

- Du vil ikke gå glipp av enda en storkamp?

- Nei, man vil jo gjerne spille de kampene der. Det var artig å sitte og se på bortekampen. Det var periodevis en prøvelse, men når det gikk som det gikk, så var det veldig, veldig bra.

- Nå må vi opp noen knepp fra det vi gjorde i dag. Det er ikke noen tvil om det, men jeg tror at vi kommer til å mobilisere maks da.

- Var dere nesten heldige med at Haugesund ikke ledet mer til pause?

- Ja, de hadde vel strengt talt større sjanser enn oss. Det er klart at det kunne sikkert ha vært mer. Det var ikke noen god prestasjon av oss i dag.

- De var flinke til å drepe kampen; 2. omgang ble veldig sjansefattig.

- Den blir det. De ligger og forsvarer seg godt og stramt. Vi klarer ikke helt å trenge gjennom dem. Det blir en tam 2. omgang. Vi får ikke spillet til å flyte. Vi får ikke till å skape de store sjansene og det trykket som vi ønsker. Så da ebber det ut, og vi taper fortjent.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det smalt på nytt igjen» i forumet! Diskutér «- Det smalt på nytt igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb