English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Kristiansund 4-1
Skrevet av Thomas Myren, 5. august 2017, 19:56

RBK fortsatte der man slapp før sommerferien i serien med en ny målrik seier.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var enormt positivt
- Det er litt slitasje
- Jeg ville skyte
- Ikke en kamp man skal ta lett på
- Det er litt nytt for meg
Bilder fra Rosenborg - Kristiansund


- Når vi bruker hverandre godt og finner de riktige løsningene, er det "sjov" å spille fotball, smilte Nicklas Bendtner.

Rosenborg valgte å hvile Jørgen Skjelvik, Birger Meling, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø og Yann-Erik de Lanlay, men savnet ble ikke stort.

Pål André Helland startet for første gang etter lyskestrekken og var ivrig. Etter 13 minutter fikk han et kjapt innkast fra Vegar Eggen Hedenstad og lekte seg med tidligere Rosenborg-junior Christoffer Aasbak:

- Han har ikke sikring, og da skal jeg komme til avslutning. Jeg legger ballen mellom beina på ham, og da har ikke keeperen sjangs! gliste Helland vedrørende skuddet som sneik seg inn ved nærmeste stolpe.

Høyrevingen fulgte opp med et langskudd stang ut, før han igjen duellerte med Aasbak, som tok livtak og la ham i bakken. Bendtner skjøt straffesparket kontrollert i mål.

- Det er klasseforskjell i 1. omgang. Så det er det en periode på 15-20 minutter i 2. omgang, som vi må plukke bort. Vi har flere balltap sentralt på banen, og de scorer på ei kontring. Da blir det litt hektisk. Vi får ikke kontrollert slik som vi ønsker, konstaterte Kåre Ingebrigtsen.

Reduseringa kom da Daouda Bamba lurte seg forbi Vegar Eggen Hedenstad og skjøt lavt forbi André Hansen.

Rosenborg våknet heldigvis fra dvalen. Etter at Helland hadde overlatt sin plass til debutant Jonathan Levi, tok Bendtner og Milan Jevtovic over scenen. Serberen la inn da den store dansken headet i stanga. Så byttet de roller da Jevtovic skjøt utenfor på volley.

Den mest omtalte episoden kom da Jevtovic valgte å skyte med fire motstandere rundt seg. Ballen spratt heldigvis til Bendtner, som kontant satte inn 3-1. I stedet for å juble, demonstrerte målscoreren tydelig at han burde ha fått ballen fra lagkameraten og ikke fra en Kristiansund-fot.

De to var likevel gode venner igjen minuttet senere, da Midtsjø snappet ballen nærmest rett fra avspark: Bendtner tok med seg ballen framover, dro ei finte og serverte Jevtovic.

Parhestene var nær enda et mål, men Jevtovic var akkurat offside da han løftet inn ballen etter framspill fra angrepskollegaen. Dermed ble begge stående med åtte seriemål hver.

- Jeg syns vi spiller en god kamp. Jeg blir funnet i de posisjonene jeg tar: Når jeg tar løp, prøver de å finne meg der. Og når kommer mot ballen, prøver de å finne meg der. Det syns jeg var enormt positivt, oppsummerte Bendtner.

PS! Tore Reginiussen var fortsatt lårskadet.

Kampfakta

ROSENBORG4-1Kristiansund
Pål André Helland 13
Nicklas Bendtner str. 39, 75
Milan Jevtovic 76
Daouda Bamba 58

Lørdag 5. august 2017 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
17 214 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach - Mike Jensen (Fredrik Midtsjø 68), Marius Lundemo, Matthias Vilhjalmsson (Anders Konradsen 83) - Pål André Helland (Jonathan Levi 59), Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jørgen Skjelvik, Birger Meling og Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Kristiansund 4-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Kristiansund 4-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb