English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var enormt positivt
Skrevet av Thomas Myren, 5. august 2017, 21:27

Nicklas Bendtner var involvert i tre av fire mål mot Kristiansund, og føler at samspillet med lagkameratene begynner å sitte.- Det var fint, men målene er ikke det viktigste for meg. Jeg syns vi spiller en god kamp. Jeg blir funnet i de posisjonene jeg tar: Når jeg tar løp, prøver de å finne meg der. Og når kommer mot ballen, prøver de å finne meg der. Det syns jeg var enormt positivt, sier Bendtner.

- Jeg syns det noen ganger har manglet litt. Jeg har tatt noen løp, hvor jeg ikke har blitt funnet. Da blir det vanskelig å spille fotball. Men slik som i dag, når vi bruker hverandre godt og finner de riktige løsningene, er det "sjov" å spille fotball.

- Vi skaper mange gode sjanser. Vi har noen løse baller på midtbanen, hvor de får skapt noen sjanser og scoret et fint mål. Men så har vi full kontroll på kampen igjen.

- Dere slår tilbake med 3-1.

- Akkurat. Milan velger å skyte, men ballen falt ned hos meg. Det var en relativt lett avslutning. Etter det skulle de litt fram på banen, og det ga mer plass. Med litt mer presise avleveringer på den siste tredjedelen av banen, så hadde vi scoret mange flere mål.

- Du hadde ei fin pasning til Jevtovic på 4-1.

- Ja, det var godt.

- Det så ut som om det var en diskusjon før du tok straffesparket?

- Slett ikke. Milan spurte om han kunne skyte, men jeg sa nei. Jeg hadde ikke scoret på lang tid, så det var ingen diskusjon. Hadde jeg og ikke Pål scoret innen, hadde jeg kanskje gitt ballen til Milan og sagt: "Du må gjerne skyte hvis du har bruk for litt selvtillit." Men jeg hadde selv behov for å score et mål, så derfor tok jeg sparket.

- Er du på ditt beste i Rosenborg?

- Det har vært tre gode kamper. Jeg var skuffet mot Celtic, men nå er vi tilbake i Tippeligaen. Vi spilte en god kamp i dag, men vi fikk en tøff loddtrekning i Europa League. Nå har vi cupen, Molde og så Europa League. Så vi har tre kamper som blir vanskelige. Det blir spennende og en god utfordring.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var enormt positivt» i forumet! Diskutér «- Det var enormt positivt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb