English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er litt slitasje
Skrevet av Thomas Myren, 5. august 2017, 21:18

Kåre Ingebrigtsen fryktet større mental utladning etter tapet for Celtic enn det det ble mot Kristiansund.

- Helland satte tidlig standarden med mål og straffespark.

- Pål var veldig frisk i dag. Ikke minst satte vi ham opp én mot én, og da er han jo et fyrverkeri. Han er involvert i masse i starten, skryter Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Dermed fikk dere den starten dere skulle ha.

- Ja, vi fikk satt press på dem. Det er klasseforskjell i 1. omgang. Så det er det en periode på 15-20 minutter i 2. omgang, som vi må plukke bort. Vi har flere balltap sentralt på banen, og de scorer på ei kontring. Da blir det litt hektisk. Vi får ikke kontrollert slik som vi ønsker.

- Men jeg har større forståelse for at den perioden kommer i dag enn da den kom i Kristiansund, for da burde vi ha luket den bort. Her er det litt slitasje, og det kan jeg skjønne.

- Det er ikke noen tvil om at vi vinner fortjent, men vi skal ikke sette oss i sånn posisjon at de kan score flere på oss.

- Hva syns du om Bendtner i dag?

- Han er en viktig spiller for oss. Han er en av dem som står fram for oss i dag. Han er skarp og har virkelig vilje til å jobbe og få med seg resten. I fotball handler det om å få tid sammen og skape relasjoner.

- Levi fikk sin debut.

- Vi ser hva som bor i ham, men han kom inn på det tidspunktet der vi sluttet å sette opp kantene. Vi ser at når vi får satt ham opp én mot én, så blir det bra. Så vi må bare fortsette med det.

- Det handlet mest om å få ham i gang. Nå er han i gang. Nå har han spilt på Lerkendal. Så nå blir alt sammen en vane etter hvert.

- Betyr slitasjen at det blir nye forandringer på laget mot Jerv, at dere fordeler hvilke førstevalg som starter?

- Jeg føler at vi over de to kampene nå (denne uka) fikk fordelt bra. Nå har ganske mange vært involvert og spilt mye. Vi fikk matchet Mike og "Midtsj" litt. "Kon" har hatt litt magetrøbbel. Men det er ingen som er helt tomme. Det er en fin inngang til onsdag.

- Det blir trolig ikke samme lag både i Grimstad og i Molde?

- Ja, vi ser jo i dag at vi har en bra tropp. Jeg syns for eksempel at det er fantastisk artig med Jacob Rasmussen i dag. Han kommer innpå og viser hvilken fotballspiller og hvilket enormt talent han er. Det blir en spennende herremann å følge med på videre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er litt slitasje» i forumet! Diskutér «- Det er litt slitasje» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb