English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Molde 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 8. april 2017, 20:02

Drømmestarten utviklet seg til en herlig sliteseier.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner
- Ikke sikker på om jeg hadde scoret
- Mer enn tre poeng for Kjernen
Bilder fra Rosenborg - Molde


- Du ser på disse matchene at det er fullt hus og bra trykk. Det blir nerve, mye dueller og intensitet. Det er en fantastisk fotballkamp med ramma rundt og det som skjer på banen, smilte Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Etter trege innledninger mot Odd og Sandefjord tok Rosenborg denne gang ledelsen etter bare sju minutter:

Vegar Eggen Hedenstad misset med mottaket på veggspill med Pål André Helland, men heldigvis klarerte Joona Toivio rett i Hedenstad, slik at ballen spratt videre inn i feltet. På 14 meter kom Milan Jevtovic og skjøt kontrollert tilbake mot stolpen.

- Jeg så at ballen kom i mot meg. Det var en enkel oppgave for meg å score. Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner: Ballen kom, og jeg tror ikke keeperen så den. Det var bare å bruke én touch. Enkelt! syntes serberen.

2-0 kom bare to minutter senere: Som den reneste Bent Skammelsrud slo Nicklas Bendtner dialogonalpasning fra midtstreken til Jevtovic, som elegant dempet og skjøt. Skuddet traff Andreas Linde, men ballen spratt videre mot streken. I duell med Stian Gregersen kjempet Fredrik Midtsjø lærkula over streken med hodet.

- Jeg var ikke helt sikker på om jeg hadde scoret eller ikke! Men ballen var inne. Jeg lå inne i målet og hadde litt smerter, men hørte at det var mål. Det var det viktigste! syntes Midtsjø.

Molde fikk hjelp til å redusere: Ruben Gabrielsen headet et frispark inn, foran mål. Gregersen revansjerte seg ved å sette ballen i stanga, slik at den spratt i fanget på Bendtner og i mål.

Midtsjø skulle så ha hatt straffespark, da han ble hektet av Christoffer Remmer, mistet ballen og falt. Helt utrolig at ikke Tom Harald Hagen blåste!

Etter pause tok Molde over, og Fredrik Brustad stanget et innlegg i stanga fra kloss hold etter én time. Heldigvis skjerpet RBK seg, og begynte å vinne andreballer for å sette litt press på gjerstene.

De største sjansene uteble for begge lag, og RBK dro i land 2-1.

- Det ble litt "Hawaii" utover matchen, men vi håndterer det bra. Vi spiller ikke så godt, og kontrollerer ikke matchen så godt som vi håpet på - og som vi burde ha gjort. Men Molde gjør en bra match. Dette er kamper som gjør oss bedre, hevdet Ingebrigtsen.

Kampfakta

ROSENBORG2-1Molde
Milan Jevtovic 7
Fredrik Midtsjø 9
Sjølmål (Nicklas Bendtner) 21

Lørdag 8. april 2017 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
20 843 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Alex Gersbach (Johan Lædre Bjørdal 81) - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (Matthias Viljalmsson 88), Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic (Mushaga Bakenga 88)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Jacob Rasmussen og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Molde 2-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Molde 2-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb