English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner
Skrevet av Thomas Myren og Thomas Karlsen, 9. april 2017, 17:50

Milan Jevtovic var svært delaktig da Rosenborg plutselig ledet 2-0 over Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var en veldig viktig kamp i dag, og jeg er veldig fornøyd med at vi vant. Jeg er også veldig fornøyd med at jeg scoret og hadde en målgivende pasning da "Midtsj" scoret, smiler Jevtovic til rbkweb.no.

Allerede etter sju minutter trillet han kontrollert inn 1-0 på en noe heldig pasning fra Vegar Eggen Hedenstad.

- Jeg så at ballen kom i mot meg. Det var en enkel oppgave for meg å score. Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner: Ballen kom, og jeg tror ikke keeperen så den. Det var bare å bruke én touch. Enkelt!

- Hvordan føltes det å ta en så tidlig ledelse?

- Det er viktig å sette tonen tidlig i kampen. Da er det mindre press senere i kampen. Det var bare å slippe oss løs. Vi kunne spille fotball, og alt ble bedre. Etter det første målet gikk alt av seg sjøl. Det andre målet kom også kjapt.

- Midtsjø kjempet godt på 2-0.

- Fredrik er alltid på plass. På venstresida fungerer samarbeidet perfekt! Det var først en veldig god pasning fra Bendtner til meg. Jeg hadde også en veldig god førstetouch bakom stopperen. Det er ikke noe problem at andre scorer - om det var meg eller "Midtsj" har ingenting å si. Jeg vil bare at laget skal vinne.- Hva skjedde etterpå?

- Vi hadde flere sjanser til å avgjøre dette i 1. omgang. Vi hadde en sjanse ved Bendtner, som vi ikke satte. Vi mistet konsentrasjonen noe etter målet.

- Hvorfor mistet dere konsentrasjonen?

- Jeg vet ikke helt. Kanskje scoret vi for tidlig? Vi ville gjerne ha enda et mål. Vi hadde noen sjanser i 2. omgang, som vi ikke utnyttet. Det var veldig viktig å vinne i dag, og vi oppnådde det.

- Du var en av flere spillere som ble hvilt mot Sandefjord.

- Rosenborg har 20-25 veldig gode spillere, og treneren ønsker å rotere. På onsdag ønsket han at jeg skulle ta det roligere fordi det var en tøff kamp i dag. Det var veldig synd at Elba ble skadet. Jeg måtte på banen etter tolv minutter, men det var ikke noe problem for meg. Jeg er klar for hardt arbeid.

- I hvor god form er du? Kan du spille 90 minutter hver gang framover?

- Jeg tror det. Om treneren vil at jeg skal spille 90 minutter, så spiller jeg 90 minutter!

- Er du fornøyd med situasjonen din i Rosenborg?

- Jeg syns dette er den beste perioden i karrieren min. Jeg spiller veldig bra, og jeg håper å kunne fortsette med hardt arbeid, score mål og bidra med målgivende pasninger. Jeg håper å kunne spille Champions League eller europaliga.

- Jeg vil gjerne bli værende. Vi får se hva som skjer etter august. Kanskje blir jeg værende eller så må jeg tilbake (til Antalyaspor). Jeg vet ikke akkurat nå. Jeg hørte fansen ropte og klappet "Milan! Milan!", og jeg vil takke for det.

- Nå har dere tre seiere av tre mulige i serien.

- Nå er det en liten pause, og vi har fred i hjertet etter å ha vunnet disse kampene. Jeg kom hit fordi dette er et lag som pleier å vinne hver kamp. Det er en veldig, veldig god følelse. Jeg er godt fornøyd, og familien er veldig godt fornøyd. Alt er veldig bra!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner» i forumet! Diskutér «- Jeg har sjøltillit i sånne situasjoner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb