English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Mer enn tre poeng for Kjernen
Skrevet av Thomas Myren, 8. april 2017, 21:50

Kåre Ingebrigtsen konstaterer at Rosenborg satte Molde på plass allerede tidlig i sesongen.- Det er viktig for oss å vinne alle kamper, og denne gir oss ikke mer enn tre poeng. Men for Kjernen gir det langt mer enn tre poeng. Så vi er veldig fornøyde med det, smiler Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Hele Trøndelag er glade for at dere satte skapet på plass så tidlig i sesongen.

- Ja, da. Du ser på disse matchene at det er fullt hus og bra trykk. Det blir nerve, mye dueller og intensitet. Det er en fantastisk fotballkamp med ramma rundt og det som skjer på banen.

- Så skulle vi ha ønsket at vi var litt bedre i 2. omgang og hadde hatt litt bedre ro. Hadde vi scoret ett mål til, hadde det vært over.

- Men det er deilig også med sliteseiere?

- Ja, igjen syns jeg at vi står opp i duellspillet. De slår mye langt, og de jobber etter. Jeg syns vi er flinke, men det er enkelte ganger at vi kunne ha tatt mer vare på de mulighetene vi fikk. Men vi er strålende fornøyde.

- Hva tenkte du da det kom to kjappe mål?

- Vi var veldig fornøyde, for vi var aggressive. Vi spilte ballen inn, bak dem og jobbet etter. Vi fikk satt ordentlig press.

- Jeg tror nok at de var svært glad for at de fikk et litt tilfeldig mål. Ellers tror jeg at det kunne ha blitt svært vanskelig, for da var vi gode.

- Hva snakket dere om i pausen?

- Vi skulle ut og angripe og score det tredje målet. Vi skulle ha balanse og være fornuftige. De fikk et skudd på mål etter 20 sekunder, og da ble vi litt reserverte.

- Det ble litt "Hawaii" utover matchen, men vi håndterer det bra. Vi spiller ikke så godt, og kontrollerer ikke matchen så godt som vi håpet på - og som vi burde ha gjort. Men Molde gjør en bra match. Dette er kamper som gjør oss bedre.

- Det handlet om å hindre dem. Det klarer vi stort sett å gjøre i 90 minutter. Det handler om aggressiviteten til "Midtsj" og Mike. Ikke minst syns jeg at de tre på topp jobber veldig.

- Blir du overrasket om ikke Midtsjø blir med i neste landslagstropp?

- Ikke overrasket, for jeg tenker ikke sånn. "Midtsj" er en internasjonal spiller, som godt kan spille på landslaget. Så må Lars tenke ut hvordan han skal spille på landslaget.

- Tror du Molde blir en gullutfordrer?

- De har ei veldig bra spillergruppe, forholdsvis ung. Jeg tror - jeg håper kanskje - at de svinger litt i prestasjonene. Men om de holder toppnivået hele veien, blir de definitvt med i toppen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Mer enn tre poeng for Kjernen» i forumet! Diskutér «- Mer enn tre poeng for Kjernen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb