English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Feirer jubileet med hele Norge
Skrevet av Thomas Myren, 24. februar 2017, 06:53

Fredag 19. mai inviterer Rosenborg på 100-årsdag på Lerkendal stadion. NRK sender direkte.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi kommer til å invitere hele Trøndelag og hele Norge til bursdagsfest på Lerkendal, smiler Tove Moe Dyrhaug til rbkweb.no.

Det blir gratis adgang på arrangementet, som er tenkt fra klokka 18.30 til 21.15. NRK2 skal ha direktesending i 100 minutter fra klokka 19.30.

- Det sier litt om at vi er en veldig stor klubb, når statskanalen ønsker å få sende fra vår jubileumsfest. Det syns vi er artig. For da kan faktisk de som sitter rundt om i landet være med på bursdagsfesten sjøl om de ikke klarer å komme seg hit, påpeker Dyrhaug.

- Arrangementet blir sånn sett i samarbeid med NRK?

- Det blir i samarbeid med NRK, men det vil også bli samarbeid med andre aktører som vil gi gaver til bursdagsfesten - slik som kommune, fylkeskommune og våre sponsorer. Ikke minst skal vi samarbeide med Kjernen. Vi må få til en så bra fest som mulig.

- Vi vil ha ei ramme som på en fotballkamp, og vi ser for oss at gamle Lerkendal-helter kan være med på det - da får vi engasjert dem òg! Så kan vi gjøre mye både før kampen, i pausen og etter kampen. Også skal vi selvfølgelig spise bløtkake - det hører til på en gebursdag! syns den daglige lederen.

Feiringa på selve dagen blir et av høydepunktene i det som blir ei slags jubileumsuke med framtredende plassering i borgertoget 17. mai og med hjemmekampene mot Tromsø og Lillestrøm 16. og 20. mai som de objektivt sett viktigste arrangementene. Etter sistnevnte kamp er RBK-medlemmene invitert på jubileumsmiddag på Scandic Lerkendal.

29. september er det samme sted premiere på jubileumsrevyen "Helt i 100", der den nordtrønderske humorgruppa Kveli, Rånes og Bremseth har med "Superlaget" bestående av ingen ringere enn Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen.

Klubben legger også opp til en rekke andre større og mindre arrangementer - inkludert åpen dag 25. mars. Mer varige minner fra 100-årsjubileet blir dokumentarfilmen og boka.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Feirer jubileet med hele Norge» i forumet! Diskutér «Feirer jubileet med hele Norge» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb