English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har ikke prestert på det nivået jeg skal
Skrevet av Thomas Myren, 10. august 2014, 22:35

Alexander Søderlund forventer økt konkurranse om spissplassen allerede i morgen, men håper målene mot Start kan gi ham fornyet tillit.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg må komme inn i rollen (09.08.14)

- Det er alltid viktig for en spiss å score. Det er jobben min, og i Rosenborg må jeg prestere - ellers kan jeg bli kastet ut, innleder Søderlund.

- Du frykter det?

- Ja, du vet aldri hva som kan skje i Rosenborg. Men jeg håper jeg kan bidra framover. Kroppen føles bedre. Jeg føler meg litt lettere, og kan springe mer. Jeg har liksom mer krefter. Det vil hjelpe meg med å få ut de siste prosentene, slik at jeg kan springe litt hurtigere og score enda mer mål.

- Hvor tungt har det vært?

- Når kroppen ikke fungerer skikkelig, så er det tungt. Du presterer ikke på det nivået du skal - ut i fra det potensialet du har. Det er vanskelig når du vet du har mer inne.

- Hvorfor har du ikke fått det ut?

- Hamstringen har fått seg masse smeller, så jeg har blitt svak baki der. Jeg har måttet trene meg opp, og det tar tid med den store kroppen her.

- Forventer du at Rosenborg henter en ny spiss i morgen?

- Vi må nesten ha noen nye spillere. Vi er tynne der framme: Vi har bare to spisser, og det er kanskje litt for lite. Får vi én skade, tåler vi ikke én til.

- Hva har du å si om målene dine i dag?

- Det første er på retur fra keeper. Jeg klarer å runde ham, og da er det bare å sette ballen i nettet. Et enkelt mål.

- Det siste er på fantastisk pasning fra Tobias, der jeg kommer i bakrom. Jeg får en fot på ballen, og så triller den ned i hjørnet. Da eksploderte det. Jeg husker ikke så mye av det, men det var herlig!

- Du ble ikke psyket ut av å ha misbrukt den første sjansen din?

- Nei. Det var litt uflaks og litt udyktighet. Men jeg vet at jeg får nye sjanser, så da handler det om å ta vare på dem i stedet.

- Start begynte best.

- De får først et mål oppe i bøylen uten tilfart. Så er det et fantastisk medtak. Begge målene var kanskje litt heldige, men det var virkelig stjernemål. Men vi kjemper og står på sammen. Det var ekstremt viktig med seier når de andre lagene lyktes. Vi måtte ta poeng.

- Fikk du med deg at Reginiussen og Gamsten var forsangere i Kjernen?

- Jeg så dem på storskjermen. De er to spesielle karer fra Finnmark, og det viste de i dag. Det var artig!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har ikke prestert på det nivået jeg skal» i forumet! Diskutér «- Har ikke prestert på det nivået jeg skal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb