English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- De bærer oss fram
Skrevet av Thomas Myren, 10. august 2014, 21:58

Kåre Ingebrigtsen gir Kjernen anført av vikarforsangerne Tore Reginiussen og Morten Gamst Pedersen mye av æren for at snuoperasjonen mot Start ble fullført.


TRIBUNESLITERE: Finnmarkingene sleit begge med lysken, og stilte som forsangere på Øvre øst i stedet for å se kampen fra VIP-tribunen.

Foto: C More

- Vi er slitne, men når vi hører dem, så bærer de oss fram på slutten. De har en stor del av 3-2-målet; Kjernen var strålende. Det blir litt roligere rundt Kjernen når vi ikke er 100 prosent, men jeg syns publikum i dag er veldig bra. Så skal vi være enda flinkere neste gang, lover treneren.

- Hvor trygg var du på at det skulle komme et vinnermål?

- Etter å ha sett oss de siste 25 minuttene av 1. omgang var jeg trygg på at det var fullt mulig for oss å komme tilbake. Det at vi gjør det i form av 2-2 før pause, gir oss egentlig litt ro og tålmodighet i 2. omgang.

- Start var også nær et vinnermål. Levde dere farlig?

- Ja, det gjør vi. Vi har mindre kontroll på presset og blir spilt litt mer i gjennom. Det blir en mer åpen fotballkamp i 2. omgang. Før pause sto vi høyere med hele laget, mens i 2. omgang ble det mer strekk i det.

- Det blir sjanser begge veiene, men jeg føler at det er vi som er det farligste laget og at vi fortjener å vinne matchen. Vi skal alltid sende mye folk i angrep og jakte etter mål, men vi skal være flinkere til å ta unna overganger.

- Start ledet dessuten tidlig 2-0.

- Det første målet er et fantastisk skudd, men jeg tror han prøver å få ballen i det andre hjørnet. På det andre målet er det også en sleiv. Vi er fryktelig uheldige.

- De siste 25 minuttene av 1. omgang syns jeg vi er sånn som vi skal være. Vi skal jobbe knallhardt framover for å være sånn i 90 minutter. Fordi da blir vi vanskelige å ha med å gjøre.

- Endelig leverte Søderlund mål igjen.

- Det er vanskelig å være spiss alene. De har to midtstoppere som stort sett er 1,85 og høyere. Den ene går bort og markerer ham ut, mens den andre står i sikring. Men får vi løp inn i boksen og rundt ham, må de begynne å velge hvem de skal følge.

- Han har vært strålende på trening i forhold til å stå høyt og skaffe seg vinkel og være klar til å gå i bakrom. I dag syns jeg han gjør en veldig, veldig bra match. Hadde vi vært enda flinkere med innleggene, så kunne Søder ha fått et par mål til på bakerste stolpe. Men ballen kom ikke dit den skulle.

- Likevel ønsker han at dere skal kjøpe en ny spiss.

- Han er en tøffing, men vi sliter om vi får ham skadet. Med det kampprogrammet som vi har spilt nå, så trenger vi noen å veksle på.

- Vil dere lykkes med å få hentet ny spiss innen vinduet stenger i morgen?

- Vi jobber med det, men man vet aldri. Overgangsgreiene er en egen idrett.

- Hvor godt var det for deg endelig å vinne en seriekamp - og dessuten få en hjemmeseier?

- Det er klart det er viktig. Vi har prestert bra i store deler av tida med meg, men det er alltid viktig med seiere. Vi har lyst til å henge med oppe i toppen, og da var det tre poeng som gjaldt i dag.

- Jeg tror vi skal være glade for at vi kan ta et par rolige dager nå. Så skal vi trene godt resten av uka og komme fulladet til Bergen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- De bærer oss fram» i forumet! Diskutér «- De bærer oss fram» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb