Utskrift fra rbkweb.no

- Jeg har lagt inn et godt kandidatur
Skrevet av Thomas Myren, 3. april 2024, 06:50

Sander Tangvik er tilbake etter karantene, men Rasmus Sandberg vil utfordre ham om plassen mellom stengene.Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Alfred Johansson hevder sågar at keeper ikke er valgt foran møtet med Strømsgodset.

- Jeg kommer hit for å spille og holder nullen på hjemmebane. Det er opp til ham å ta ut det neste laget, men jeg har lagt inn et godt kandidatur, vurderer Sandberg overfor rbkweb.no.

- Never change a winning team?

- Så enkelt!

Likevel vil det være overraskende dersom Tangvik ikke får vokte målet etter at han måtte stå over serieåpninga mot Sandefjord etter utvisninga mot Viking i fjor.

Uansett ble 2. påskedag en ny merkedag for Sandberg, som endelig fikk spille på Lerkendal etter å ha vært ubenyttet reserve i bortekampene mot Bodø/Glimt, Tiller og PSV Eindhoven i 2019 før karrieren fortsatte i Stjørdals-Blink.

- Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Jeg er veldig stolt! smiler trondhjemmeren, som i fjor sang sammen med Kjernen på kamp.

- Var det så stort som du hadde sett det for deg?

- Ja, jeg var redd for at jeg skulle felle noen tårer. Det var bare om å holde seg alvorlig fra kampstart av, for dette har jeg sett fram til i 20 år. Nå ble det faktisk realitet. Jeg håper at det gir en liten boost til de som spiller fotball rundt omkring: Drømmer går i oppfyllelse!Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det ble litt hektisk i begynnelsen av 2. omgang med skudd i tverrligger og like utenfor?

- Det kommer noen sjanser, men jeg syns ikke det var noen vanskelige situasjoner. Det har vært verre i forsesongen. Jeg håper at lista i serien ligger der.

- Følte du at du burde vise deg fram fra ei bedre side enn i noen av treningskampene?

- Nei, jeg tenker ikke noe på hva andre sier og tenker om meg. Jeg bryr meg om det som trenerne og laget mitt sier. Det er den feedbacken jeg tar til meg. Det er et nytt nivå, og nå er jeg i gang. Jeg har nivået inne, og det håper jeg at alle så.

- Hva gjorde dere bra som lag mot Sandefjord?

- Vi er veldig lojale til det vi skal gjøre. Jeg syns vi tar steg for hver gang. Resultatene viser det kanskje ikke, men prestasjonene er forbedret. Man ser at det man vil gjøre, gjenspeiler seg i kampene oftere og oftere. Vi er ikke der vi skal være ennå, men jeg har veldig tro på at det skal bli veldig bra over tid.

nyheter
forum