Utskrift fra rbkweb.no

- Skal leve opp til forventningene
Skrevet av Thomas Myren, 2. april 2024, 07:22

Jesper Reitan-Sunde er tredje generasjon i familien med offisiell opptreden for Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mens farfar Harald Sunde er klubblegende, fikk pappa Geir Harald ett innhopp i 1985. Mot Sandefjord var det yngstemann sin tur.

- Det er veldig kult! Jeg må på en måte følge opp forventningene. Jeg er på god vei nå, men jeg må bare fortsette! smiler Reitan-Sunde til rbkweb.no.

- Når fikk du vite at du skulle starte?

- I går. Jeg hadde en anelse på treninga, og så sa han (Johansson) startelleveren etter treninga. Det var veldig kult å få den beskjeden!

- Har du hatt litt nerver det siste døgnet?

- Litt nerver har det vært, men jeg har egentlig vært overraskende rolig. Jo nærmere du kommer kampen, så kommer nervene. Men jeg har gode lagkamerater, som har hjulpet meg. Det betyr veldig mye!

- Hvordan var det å spille på Lerkendal?

- Det er veldig kult! Omgivelsene er helt fantastiske - ikke minst Kjernen. Det er veldig gøy for oss at publikum møter opp. Våkner de, så våkner vi også. Vi er et team hele gjengen - ikke bare vi spillerne og treneren, men også folket i hele Trondheim.

- Betydde det litt ekstra å spille sammen med Nypan i angrepet?

- Absolutt! Vi er jo kompiser og sammen veldig mye. Det er veldig kult at jeg og han kan starte sammen på topp.

- Etter hvert kom det innpå en annen spiss. Hva har du si om målet til Sæter?

- Jeg har ikke annet å si enn at det er perfekt! Det han kommer inn og gjør, er det ingen andre som gjør! Det er helt nydelig!

- Føler du at du fikk vist litt av det du kan?

- Jeg er litt irritert, for noen av innleggene kunne ha vært bedre. Vi har bevegelser, men jeg kunne ha avventet noen av innleggene.

- Jeg føler at vi gjør en OK kamp. Vi møter opp både fysisk og mentalt. Vi er klare for å fighte når vi vet at banen er sånn som den er.

- Vi kommer til sjanser og er veldig framoverrettet i spillet vårt. Det er noe vi har øvd veldig mye på. Jeg håper at vi kan bygge videre på dette og at det blir veldig bra mot Strømsgodset.

nyheter
forum