Utskrift fra rbkweb.no

Fire alternativer som venstreback skadet
Skrevet av Thomas Myren, 13. mars 2024, 20:29

Rosenborg må greie seg uten også Ulrik Yttergård Jenssen i flere uker.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Fordi Adrian Pereira, Adam Andersson og Jonathan Augustinsson alle har vært skadet i kortere og lengre tid i vinter har Jenssen vikariert som venstreback i mange kamper - delvis også fordi Tomas Nemcik ser ut til å være foretrukket som venstre midtstopper.

Like etter pause mot gamleklubben Tromsø på lørdag måtte imidlertid Jenssen gi seg med lårskade.

- Det ser ut som det er en lettere strekk, men fortsatt en strekk. Det betyr vel et par uker. Det er litt for tidlig å si noe eksakt, men det kan fort bli to til tre uker, opplyser Alfred Johansson til Adresseavisen.

Også Pereira sliter med låret. Opprinnelig trodde RBK at han skulle være raskt tilbake, men halvannen uker senere er det klart at han mister også kampene mot Kristiansund og Nardo. Også generalprøven i Stavanger neste helg henger i tynn tråd:

- Vi burde se ham i trening igjen rett før eller etter Viking-kampen, forteller Johansson, som må pønske på nok en vikar:

- Vi har hatt Mikkel Ceide som venstreback mot Las Palmas i én omgang. Vi har en Pawel Chrupalla og en Edvard Tagseth også. Det finnes mange ulike løsninger på den posisjonen.

nyheter
forum