Utskrift fra rbkweb.no

Nye fravær for Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 2. mars 2024, 20:24

Håkon Røsten, Adrian Pereira, Emil Fredriksen, Marius Broholm og Tobias Børkeeiet var alle utilgjengelige i Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

MOLDE (rbkweb.no): - Håkon fikk en smell i kragebeinet på treningen for tre dager siden. Det er et leddbånd som fikk seg en strekk, så det har hoppet ut av ledd og inn igjen. Det behøver sju til 14 dager for å bli sterkt igjen, sånn at det ikke hopper ut igjen, forklarer Alfred Johansson og fortsetter:

- Adrian fikk en liten kjenning på treningen i går. Vi bestemte sammen at det var ingen idé å risikere noe. Hadde det vært NM-finale, så kunne han ha vært med i dag. Vi regner med at han er tilbake i trening ganske snart.

- Emil fikk en smell mot Vålerenga og har ikke kunnet trene siden. Men han er også snart tilbake i trening. Det er ingenting som har gått sund, han har bare litt vondt fortsatt.

Også Broholm har fått seg en liten smell. Børkeeiet var igjen uaktuell etter å ha vært tilbake som innbytter mot Brann og Vålerenga etter lyskeskade.

- Vi er i en fase der vi skal få ham i fysisk form. Han har ikke trent for fullt ennå. Han er i oppkjøring, slår Johansson fast.

Fra før var Adam Andersson (lår), Jonathan Augustinsson (kne/lår), Ole Sæter (kne), Isak Thorvaldsson (lyske) og Noah Holm (fot) alle skadet.

nyheter
forum