Utskrift fra rbkweb.no

Isak Thorvaldsson mister seriestarten
Skrevet av Thomas Myren, 12. februar 2024, 18:51

Dessuten er skadesituasjonen for Ole Sæter uavklart.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Thorvaldsson innledet året med landskamper mot Guatemala og Honduras, men han har ikke vært å se på banen for RBK i vinter. Det hele endte med operasjon i dag.

- Sammen med det medisinske apparatet har vi besluttet at Isak behøver en operasjon som følge av lyskeproblemer han har slitt med den siste tiden. Han er dessverre utilgjengelig for spill den kommende perioden og mister seriestarten, forteller Alfred Johansson til rbk.no.

Situasjonen er ganske lik som i fjor vinter: Da debuterte Thorvaldsson i januar før han var lårskadet i to måneder. Han rakk seriestart, noe som var viktig fordi Ole Sæter i mellomtida hadde pådratt seg samme type skade.


Foto: Thomas Myren

Denne gangen er Sæter forhåpentligvis kampklar til alvoret begynner, men det trolige førstevalget er kneplaget og har mistet tre strake treningskamper. Det gjenstår å se når han er tilbake på banen.

Fordi Noah Holm (kne), Agon Sadiku (hofter) og Magnus Holte (hjernerystelse) også har vært skadet, har Sverre Nypan, Marius Broholm og Morgan Arnstad alle vikariert som midtspiss. Holte er tilgjengelig igjen denne uka.

nyheter
forum