Utskrift fra rbkweb.no

- Skal gjøre oss fortjent til plassene
Skrevet av Thomas Myren, 11. april 2023, 21:54

Isak Thorvaldsson håper at han og Kristall Ingason viste nok til å få fornyet tillit mot Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi får se. Alle spilte bra - også de to spissene som kom innpå. Vi får bare arbeide utover uka for å gjøre oss fortjent til plassene, sier Thorvaldsson til rbkweb.no.

- Hvordan er det å spille med Ingason?

- Det er utrolig fint å spille sammen med ham på topp! Jeg har kjent ham siden vi var ti år gamle, så vi vet begge hva den andre tenker.

- Beskriv vinteren for din del.

- Det har naturligvis vært vanskelig ikke å være på banen. Jeg ble tidlig skadet og måtte arbeide med andre ting i gymmen for å holde meg i form uten å kunne springe. Jeg er glad for å få starte den første kampen.

- Perfekt timing!

- Akkurat! Jeg hadde naturligvis ønsket å spille kamper i forsesongen for å komme i kampform, men jeg måtte bare gjøre det på denne måten.

- Hvordan var det å debutere på Lerkendal?

- Det var veldig flott å spille foran fansen på stadion. Det har vært lang ventetid, som jeg er glad for at nå er over.

- Hva syns du om de første 55 minuttene av kampen?

- Vi kunne tidvis ha holdt mer på ballen og hatt bedre kvalitet på siste tredjedel av banen. Men sett over ett syns jeg det var ålreit.

- Viking skapte langt flere sjanser.

- Akkurat som dem måtte vi bli vant til banen. Vi hadde bare trent der littegrann, så det tok litt tid å bli vant til banen, som var humpete. Det var vanskelig å kontrollere ballen inntil vi ble mer vant til forholdene. Da ble det litt bedre.

- Dere var likevel heldige ettersom Viking traff tverrligger og så videre.

- Naturligvis. I den første kampen er nok enkelte av spillerne kanskje litt nervøse. Vi måtte få føttene ned på jorda og holde oss rolige.

- Etter ledermålet hadde lagkameratene dine god kontroll.

- Ja. Jeg tror mange av oss følte at vi måtte vinne kampe. Den første kampen i sesongen er viktig, for vi ville vise de andre lagene at vi tenker å gå hele veien. Så det var en viktig seier!

nyheter
forum