Utskrift fra rbkweb.no

Opptrening i Oslo for Sæter
Skrevet av Thomas Myren, 19. april 2021, 17:25

Ole Sæter får forandring i den ensomme hverdagen som ankelpasient.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Lang opptrening for Sæter (23.02.21)
Sæter mister forsesongen (20.01.21)

- Nå får jeg treffe familie og venner i Oslo. Jeg trengte virkelig en forandring, forteller Sæter til Nidaros.

Det var Rosenborg som foreslo at den nye spissen for en periode kan bo i hovedstaden. Etter ankeloperasjonen i januar har han trent alene. De strenge reglene for å hindre smitte av koronaviruset har hindret fritidssysler etter arbeidstid.

- Det har vært utrolig vanskelig for meg. Jeg har ikke fått omgås noen som helst. Dagene er lukket, og jeg bor alene. Etter jeg er ferdig med styrketrening klokka 12, er dagen ferdig, beskriver Sæter, som allerede er på plass i Oslo:

- Jeg skal følge samme styrkeopplegg, så det blir samme trening, men litt mer frie tøyler på fritiden og jeg får omgått litt flere folk. Det er selvfølgelig regler nå også, men det blir positivt med andre dager.

Det er antatt at debuten for RBK først kommer i august.

- Jeg kjenner ingen smerte i foten nå, har begynt med løpetrening og har ikke hatt smerter på mange uker. Jeg sliter med å forstå at det skal ta så mye lengre tid, men så er jeg heller ikke utdannet lege eller fysioterapeut, da. Jeg skal ikke si jeg vet bedre enn dem, men jeg er offensiv og som regel kommer jeg raskere tilbake, kommenterer den tidligere Ranheim-spilleren.

nyheter
forum