English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Strengere smittevern for spillerne
Skrevet av Thomas Myren, 6. april 2021, 16:48

Rosenborg får ikke lenger benytte garderobene før og etter trening. Samtidig får færre juniorer hospitere.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

For å få i gang treninger i områder med strenge, lokale tiltake for å hindre smitte av koronaviruset, har Norges Fotballforbund skjerpet retningslinjene med blant annet følgende to krav:

"Felles garderober skal ikke benyttes. Individuell dusjing/skift kan godkjennes av medisinsk ansvarlig hvis det er nødvendig for å unngå sykdom."

"Kun klubbens egne spiller som er en del av eller er aktuelle for A-stallen kan delta på trening. De som deltar, skal trene eksklusivt med A-laget og må etterleve kravene i denne protokoll - uansett alder. Prøvespill er ikke tillatt."

- De er nødt til å spise frokost hjemme og møte direkte på treningsbanen. Etter treningene er utført, får man maten sin og reiser hjem. Så avtaler vi hva som skjer dagen etter. Angående garderobe skal ikke den benyttes med mindre det er mindre forsvarlig å sende dem hjem med bløte klær. Der er det medisinsk vurdering som ligger på mine skuldre, forteller klubblege Reidar Due til Nidaros.

Dessuten er det altså ikke lenger mulig å ta med juniorspillere for å få fulle lag i internkamper.

- Til nå har de vært med for å ha optimale treningsforhold for A-laget, men nå må folk fases ut for å definere en ny kohort, konstaterer Due.

Det gjenstår fortsatt å se om det blir mulig å spille treningskamper fra neste uke av.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Strengere smittevern for spillerne» i forumet! Diskutér «Strengere smittevern for spillerne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb