English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sandberg aktuell for Grorud
Skrevet av Thomas Myren, 3. februar 2021, 23:33

Rasmus Sandberg er endelig tilbake etter bruddet i håndleddet, men det er ikke sikkert keepertalentet skal spille for Rosenborg denne sesongen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Han er denne uka med RBK på treningsleiren på Frøya, men ferden kan gå videre til Oslo og spill i 1. divisjon. Han har allerede trent ei uke med Grorud.

- Jeg er nødt til å spille kamper, det tror jeg alle er enig i. Det hadde ikke vært noe problem å spille der. Jeg vil spille på aller mulig høyest nivå, uttaler Sandberg til Nidaros.

I fjor vinter var han høyaktuell for A-stallen, men i slutten av april pådro han seg det som skulle vise seg å bli en langvarig skade i håndleddet på trening i et forsøk på å redde et hardt skudd fra Gustav Valsvik.

- Jeg fikk egentlig beskjed om at det skulle ta åtte til ti uker å lege det. Derfor ventet vi med operasjon. Det tok til slutt lengre tid enn vi trodde. Det var et rent brudd, så det er forståelig at det ble trodd at det raskeste ville være å la det gro. Det gjorde det ikke. Da måtte vi bare inn og operere, konstaterer Sandberg.

- Etter mange beskjeder om at det ikke har grodd ennå, var det godt med en god beskjed igjen i forrige uke. Da er det bare å komme seg på hesten og kjøre på i 2021.

I skadefravæet fungerte i stedet Sander Tangvik som tredjekeeper hele forrige sesong.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sandberg aktuell for Grorud» i forumet! Diskutér «Sandberg aktuell for Grorud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb