English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sandberg kan bli tredjekeeper
Skrevet av Thomas Myren, 6. februar 2020, 16:45

Rosenborg vurderer å forfremme Rasmus Sandberg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Rasmus er i stigning og bra vekst. Han trener mye med A-laget og er i fin framgang, skryter Eirik Horneland til rbkweb.no.

Juniorkeeperen var med på treningsleiren i Marbella og er i øyeblikket reserve for Julian Faye Lund siden at André Hansen fortsatt ikke er kampklar etter ankeloperasjonen før jul.

- Vi har hatt to keepere, men vi diskuterer om vi permanent skal ha tre keepere. Alternativt kan det bli utlån, fordi de trenger spilletid, røper Mikael Dorsin.

Også ving Filip Brattbakk var med til Spania, men han var ikke i troppen til treningskampen mot Stjørdals-Blink.

- Filip har vært med og trent mye med oss. Men vi ønsket at han skulle få spille med toerlaget i stedet for å få noen minutter med oss. Det er mer verdifullt enn å komme inn på slutten, syns Horneland.

Venstreback Håkon Gangstad fikk likevel sin debut som innbytter.

- Det er alltid greit å ha to sett med backer på trening. Det er mange lange løp på dem både i spill og i strukturtrening. Det har det vært fint å få en venstreback i tillegg med trening for å avlaste Birger. Han har gjort det veldig fint. Derfor fikk han være med, begrunner Horneland.

Også midtstopper Sondre Skogen har vært med på trening denne uka. Det er ikke lagt noen bestemt plan for hvor mye RBK2-spillerne skal være med framover.

- Det får vi se. Vi tar det litt uke for uke og ser etter behov og utvikling, kommenterer treneren.

- Vi har en del unge spillere oppe hele tiden, som får trene med oss. Jeg liker det. Vi må bare fylle på med unge spillere. Når noen er syk, tar vi den som vi tror mest på - sånn som Håkon, som var med sist. Men det handler også om å holde et visst nivå, legger Dorsin til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sandberg kan bli tredjekeeper» i forumet! Diskutér «Sandberg kan bli tredjekeeper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb