English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skal bygge en skikkelig grunnmur
Skrevet av Thomas Myren, 31. januar 2021, 13:15

Anders Konradsen trener alternativt etter at forrige sesong ble ødelagt av skader.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I korte trekk så er jeg inne i gymmen og gjør all den tunge og veldig kjedelige, men nødvendige treningen for å bygge en skikkelig grunnmur igjen. Det trengs, for i fjor ble jeg haltende etter fra start og hadde egentlig aldri oppkjøring, forteller Konradsen til Nidaros.

Midtbanespilleren sleit med akilles i begge anklene høsten 2019 og ble operert etter bare å ha startet én av de foregående åtte kampene.

I slutten av februar i fjor var Konradsen tilbake i treningskamp, men så kom forbudet mot all idrett på grunn av utbruddet av koronaviruset. Tre måneder senere rakk han å spille den neste treningskampen mot Bodø/Glimt, før leggstrekk ødela for generalprøven og de første åtte seriekampene.

Etter innhopp mot Sandefjord og spill fra start mot Haugesund slo han opp skaden etter bare ett minutt mot Viking i slutten av juli.

I september var nordlendingen tilbake mot Strømsgodset og ble matchvinner mot Alanyaspor. Ny leggskade ødela for hele november. Han var tilbake mot Vålerenga, men han måtte så stå over de to siste kampene mot Molde og Sandefjord.

Ni seriekamper fra start ble fasiten.

Konradsen blir med til Frøya på treningsleir i morgen, men i enda noen uker skal han trene alternativt.

- Vi vil nok komme i gang gradvis på en fornuftig måte. Alle detaljer er ikke spikret rundt det ennå. Det er fortsatt god tid før sesongen starter, så jeg har nok av tid til å spille fotball på før seriestart. Det viktigste nå er å få lagt et skikkelig godt fysisk grunnlag, mener hovedpersonen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skal bygge en skikkelig grunnmur» i forumet! Diskutér «- Skal bygge en skikkelig grunnmur» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb